| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 23:59 Заглавие: |
|
|
| summertime написа: | | Задавам нормален въпрос, във форум в който се предполага че пишат хора които разбират повече от мен. |
Ами като предполагаш че разбират повече от тебе недей да ги поучаваш какъв смяташ че според тебе е проблема.Нормално е като ги поучаваш хората да ти отговарят по този начин. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
summertime Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 22, 2009 0:02 Заглавие: |
|
|
| Смяташ ли че ако плейъра е регионфрий, и му заредя PAL диск ще го чете? |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Авг 22, 2009 0:14 Заглавие: |
|
|
Вариантите са два:
1.Твоя плеър има едно нещо вътре,което се казва чипсет и има вероятност да е "твърдо" записан за големия континент.
2.Версия на фирмуеъра направена пак само за там.
1-ви вариант -няма оправяне-караш си с презаписването като толкова си го обичаш този плеър.
2-ри вариант-намираш фирмуеър от модел за Европа със същия "пълнеж" и го наливаш във флаша-демек мисия почти невъзможна за теб-така,че караш си пак така-конвертиране. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 22, 2009 13:48 Заглавие: |
|
|
Офф ..
| bai_tishan написа: | ...за големия континент.
.... | А-а-а, Тихомире, кой е по-големия континент?
(имам предвид евразия), ( и по площ, не по самочувствие).  |
|
|
 |
nia Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 22, 2009 22:43 Заглавие: |
|
|
| Аз ако съм,ще им върна (подаръка) и ще си купя едно NEO за 40лв,което чете всичко-само диск от шлайфа не! и няма да проверявам под такъв предтекст знанието на участниците в тоя форум.....Ама ако много ти се иска да си гледаш на него ,приготви си 120 кинта и ми пиши на лични..! |
|
|
 |
|