Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся оптика за Grundig Mcd40 CD-ченджър

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Meto
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Благоевград

МнениеПуснато на: Сря Мар 09, 2005 10:36    Заглавие: Търся оптика за Grundig Mcd40 CD-ченджър Отговорете с цитат

Ако някои може да ми помогне ще се радвам да ми кажете от къде може да се купи или поръча тази част и горе долу на каква цена е, за да видя дали си заслужава
Иначе разпознава че има диск но неможе да го плейне, но като разпитах казаха че е много трудно да се намери
Благодаря Ви предварително

Grundig Mcd40 CD-ченджър - 10 диска
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Stoy40
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Мар 09, 2005 14:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами виж коя е дозата де или да му намерим схема да видим коя е дозата да проверим откъде може да се купи и да ти кажем???
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Сря Мар 09, 2005 18:03    Заглавие: Re: Търся оптика за Grundig Mcd40 CD-ченджър Отговорете с цитат

Meto написа:
Ако някои може да ми помогне ще се радвам да ми кажете от къде може да се купи или поръча тази част и горе долу на каква цена е, за да видя дали си заслужава
Иначе разпознава че има диск но неможе да го плейне, но като разпитах казаха че е много трудно да се намери
Благодаря Ви предварително

Grundig Mcd40 CD-ченджър - 10 диска

Според мен няма оптика за автомобилен чейнджър, която да е на цена под 120 лева. Пък и този чейнджър едва ли е Grundig, по-скоро е Pioneer или Kenwood, което означава още повече пари........
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bamze
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Сря Мар 09, 2005 18:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Да споделя и моя скромен опит във авто електрониката.Доколкото ми е известно BLAUPUNKT e ot BOSH групата ,а тяхните творения се произвеждаха във заводите на GRUNDIG.Да не забравяме все пак ,че GRUNDIG много често използваха своята марка върху чужди производства(даже във последно време само в/у турски и китайски изделия) затова каква е оптиката на това сд може да се спори като това кое е първо кокошката или яйцето. Laughing Аз съм вадил оптика отGRUNDIG която беше на PANASONIK за 60лв.
Върнете се в началото
Stoy40
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Мар 10, 2005 17:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Итъй като "Panasonic" и "Technics" са от Matsushita group,съвсем си е... м.... Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
meto1
Гост

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 11:20    Заглавие: Re: Търся оптика за Grundig Mcd40 CD-ченджър Отговорете с цитат

След като не съм специалист и ми е малко трудно да отговоря на всички мнения пуснати по отношение на тази тема но ме интересува може ли това чудо да стане и какво трябва аз да проверя. Защото тук в Благоевград ми казват, че няма такава оптика, а те се опитват да я настоят - фокусират но не се получава. Каде мога да го отнеса за да се направи нещо и дали изобщо би се получило.
Благодаря за отговорите до момента - макар и обезкуражаващи, но ченджъра свиреше доста прилично и макар и достатъчно стар си заслужава.

Още веднъж се извинявам за некомпетентността но не е това моята сфера пък и всеки трябва да си знае мястото
Върнете се в началото
Stoy40
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 11:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Приятелю ,както каза по горе колегата оптиките за мобилни устройства са прекалено скъпи за да си заслужава смяната им.След като за 200 лева се продават МР 3 плейъри,не си струва да даваш 150 лева за да отремнотираш стария плейър,на който утрешния ден може да откаже и нещо по механиката и да продължиш да страдаш.Мойто скронмо мнение е,че такива устройства трябва да се копуват само нови и след първия дефект да се изхвърлят.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети