| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 22, 2009 19:08 Заглавие: VODAFONE 226 -разкодирване? |
|
|
Възможно ли е това телефонче,закупено от Мтел, да го накараме да работи и с други оператори? _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 22, 2009 19:25 Заглавие: |
|
|
| Да. |
|
|
 |
Ba4oKiRo Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 22, 2009 23:36 Заглавие: |
|
|
Най вероятно питаш -как с малко помощ от страна на форума да го разкодираш сам? Мисля , че едва ли ще успееш ,без да си закупиш апаратура и без необходимите умения - как да боравиш с нея.Е, ако имаш такава и ти трябва малко помощ как да я използваш, на драго сърце ще помагаме.Ако ли пък не -занеси го в сервиз.Имаше и някакъв'' free'' софтуер май, но не ти препоръчвам да опитваш.
Успех. |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 22, 2009 23:51 Заглавие: |
|
|
| Иди някъде и дай 10лв да ти го разкодират и не си губи времето ... Иначе рискуваш да го утрепеш ... |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 23, 2009 0:11 Заглавие: |
|
|
| mishomvp написа: | | Иначе рискуваш да го утрепеш ... |
че можели да се утепе от това повече _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 23, 2009 0:22 Заглавие: |
|
|
Миии може да не включи повече Макар, че цената му е ... И ако ти се намира свободно време, платка с max232 и четене в forum.gsmhosting.com може и да го направиш ама може и ..
А и тук може |
|
|
 |
milenjs Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 23, 2009 15:58 Заглавие: |
|
|
Забравихте да кажете на колегата че ще му трябва кабел, той интерфейса с 232 едва ли го няма
Ето софта - http://www.unlockteam.eu/ , проблем може да ти е единствено БГ меню. |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 23, 2009 16:10 Заглавие: |
|
|
Благодаря за отговорите,бях чел някъде че тия телефончета се раскодират по IMEI ,но явно инфото ми е грешно _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 24, 2009 8:48 Заглавие: re: |
|
|
226 е SAGEM. По IMEI - забрави. На батерията дори си пише марката. Имаш ли опит с марката SAGEM ?
Ако не, направо в сервиз. Има една свободна програмка за тях, но има риск. Не ти препоръчвам да правиш опит с нея, поне аз не съм я пробвал лично. 225 ставаха по IMEI, но М-тел смениха кодировката, така, че и там не е сигурно вече. |
|
|
 |
avanto Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 24, 2009 17:27 Заглавие: |
|
|
| Доста хора от gsmhosting казват, че програмата на unlockteam си работи. А това че е sagem си е така, ама си е eGOLD като 225 227 и 228. За всеки случай преди да пробваш, прочети му флаша с Read full flash функцията за да си сигурен, че ако нещо се обърка можеш да го съживиш отново. Ако случайно ти се наложи, за да превърнеш фулфлаша в firmware, с някой hex editor отваряш файла, режеш всичко от адрес 3F0000 до края, сейваш и преименуваш файла на .frw |
|
|
 |
|