| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nedkych Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 22, 2009 22:14 Заглавие: Инвертор за 50Hz синусуида 12v |
|
|
Здравейте на всички от форума. Търся схема на инвертор за 50Hz синусуида при 12v. Схемата ми трябва за голям ток за това ще е хубаво да мога да заменям евентуално транзисторите в нея така че да могат да управляват по голям ток и от там да мога да сложа повишаващ 12v->220v траф спорет нуждите ми. Общо взето ми трябва стъбилна синусуида и честота. Захранването ще е от кола (от 12v до 14,5v) Благодаря предварително  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Carl_Cox Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 22, 2009 23:32 Заглавие: |
|
|
здраси бате казвай за каква мощност ти трябва, да ти пращаме схеми бол, какво искаш чиста синусоида,трапецовидна?какво ще храниш?дай поне един е мaйл! _________________ Не може нации които се напиват с бира да дават акъл на нации които изтрезняват с бира |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 23, 2009 8:32 Заглавие: |
|
|
А бе бате,я пусни тук схемите да ги видиме и ние бе С чистата синусоида.Че схеми бол,ама тези,дето работят читаво нещо ги няма  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Carl_Cox Опитен потребител

|
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 23, 2009 23:06 Заглавие: |
|
|
| Carl_Cox написа: | | http://rapidshare.com/files/270435676/PIC16_Inverter.rar.html |
Ти базикаш ли се??????? |
|
|
 |
Nedkych Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 24, 2009 0:32 Заглавие: |
|
|
Ами трапецовидна не Важно е да си е стандартна като за мрежово захранване и 50hz. По принцип имам някои неща напредвит за захранване но след време ще ми трябва за по голяма консумация. Схеми за маломощни инвертори намирам но не ми вършат работа. Не искам да казвам голяма дума но мисля за консумация от порядака на 50 60 ампера при 12 волта което идва около киловат при 220 волта повишено напражение ако не се лъжа. Не съм казал че ще стигна до там но искам да си имам осигоровка. Пак какво мисля не е важно даваи каквото имаш [email protected] |
|
|
 |
jayka256 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 28, 2009 8:42 Заглавие: |
|
|
| Nedkych написа: | Ами трапецовидна не Важно е да си е стандартна като за мрежово захранване и 50hz. По принцип имам някои неща напредвит за захранване но след време ще ми трябва за по голяма консумация. Схеми за маломощни инвертори намирам но не ми вършат работа.... |
ще ми пратиш ли някоя маломощна схема(20 вата и нагоре), която да прави синусоида като мрежовото напрежение и по евтинка ако може
(правя дипломан работа)
[email protected]
Модерирано от RC
За подобни цели и питания има бутон , а така също и даден .
Ползвай ги и не повдигай теми от преди няколко месеца. |
|
|
 |
|