| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 23, 2009 1:09 Заглавие: |
|
|
| iwkom написа: | | Не действат нито бутоните, нито дистанционното а на IR входа на процесора отиват сигнали. | Смени кварца и паметта(не само дъмпа) и провери захр. на процесора.
Off: Същия телевизор със същия дефект поправяхме в няколко теми и в няколко форума, включително и на совалката. След 100 страници писане се оказа, че причината е същото R517. Др.Коцев обаче не каза oт какво е дефекта и твърдо отрече да е бил от R517 . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
iwkom Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 23, 2009 20:40 Заглавие: |
|
|
За паметта наистина се наложи да я сменя защото не можеше да се работи с нея(не записваше), но стигнах само до смяната и, после ми излезе друг ангажимент и нямах време да продължа да видя до къде съм я докарал.
| Цитат: | | Смени кварца и ... |
Наистина може да се наложи да го сменя поне за проба, защото след смяна на паметта отново нямаше управление. Озадачава ме само това че на кварца имаше генерации, но не обърнах внимание на амплитудата и честотата.
Утре ще го подхвана наново.
--------------------------------------------------------------------------------
Не мога да фокусирам честотата на кварца , а и самите генерации са със измислена форма. Ще го сменя кварца, но съм ги свършил и по всяка вероятност ще стане утре. |
|
|
 |
iwkom Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 25, 2009 8:32 Заглавие: |
|
|
Хайде момчета, пращайте дъмпове. Не е и от кварца. Опитвах с различни дъмпове но само с един тв-то заработи. Всичко е добре, само че като отида на търсене на програми отново ми излиза "BUS OPEN". и трябва да изключа телевизора от мрежата за да се махне. Потребителското меню има различия от това което съм виждал в тези телевизори.(Но като се има предвид китайския произход може и да е нормално.)  |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 25, 2009 9:16 Заглавие: |
|
|
| iwkom написа: | | ... пращайте дъмпове... (за) LC863532C-??? |
Може би на трета страница?  |
|
|
 |
iwkom Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 25, 2009 9:21 Заглавие: |
|
|
вторият ред на проца надписа е: 55K9 7PM47
EWE-1051 тунер
CD5265CS-звук |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
|
|
 |
iwkom Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 25, 2009 13:18 Заглавие: |
|
|
След много упражнения със смяна на дъмпове и сервизни настройки телевизора заработи но със нов процесор. Със стария така и не можа да излезе от "BUS OPEN"  |
|
|
 |
|