| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 27, 2009 13:43 Заглавие: |
|
|
ststefanov,
Просто хората с изключителни слухови и др. възприятия, разни шарлатани, екстрасенси трябва да си търсят друго поле за изява!
Тука, освен на Совалката, не виждам къде. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 27, 2009 13:57 Заглавие: |
|
|
| Да съм казал нещо друго? |
|
|
 |
калина Опитен потребител

Регистриран на: 14 Яну 2008 Мнения: 450 Местожителство: стара загора
|
Пуснато на: Чет Авг 27, 2009 14:00 Заглавие: |
|
|
да приключим този и спор и да видим ще има ли на совалката градина?
Виждам, че Божилов бръчи чело  _________________ Човек се учи, докато живее. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 27, 2009 14:27 Заглавие: |
|
|
Стефане,както виждаш никъде по никакъв начин аз лично не съм използвал квалификации спрямо никой.Даже и във "въпросната" тема.А че човека там се опитва да продаде някакви неща с недотам почтенни средства-е повече от ясно.Приказката за търговията че е майка на измамата важи и тук в пълна сила...
От друга страна ги разбирам хората и не мисля че има някакъв повод някой да бъде предупреждаван за това че е използвал по-остър тон.В крайна сметка винаги съм бил превърженик на това нещата да се наричат с истинските им имена.И когато някой е шарлатанин да бъде наричан така.Право куме в очи.
За четвърти път да кажа че форума е технически и е стъпил здраво на точната наука.В този форум имаме такива разбирания и подобни "дискусии" не се толерират.Ако идеш в някой форум на вегетарианци и почнеш да им разясняваш ползите от месото или ако идеш в някой сайт посветен на православието и почнеш да обясняваш колко е хубаво нещо исляма не очаквай да ти посрещнат,като добре дошъл.В интерес на истината един виден съфорумец с няколко хиляди поста тук и защитник на подобни тези си позволи доста по-остър и груб тон при предишната подобна дискусия.Не е баннат,така че толерантност има достатъчна.
А и самия начин по който тръгват такива дискусии и острите полемики които предизвикват са още едно доказателство,че мястото им определено не е тук.Затова ще ви помоля да прекратим и тази. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 27, 2009 15:07 Заглавие: |
|
|
ststefanov,без да се хваля имам диплом за тонрежисьор защото съм завършил и консерватория,освен това имам 14 годишен стаж в тази професия и познавам горе долу всички занимаващи се с тази работа на професионално ниво,веднъж го бях споменавал .Та по тази причина мога да различа кога се пишат идиотщини и глупости .Не искам да осирам повече прекрасната тема и за това спирам до тук. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 27, 2009 21:00 Заглавие: |
|
|
pepi... предишното ти изказване лъха на доста по-различна културa. А това, дали си тонрежисьор и какво си завършил не ти дава право да обиждаш другите, още по-малко като не знаеш те какво са завършили и колко години с какво са се занимавали.
Крайно време е да приключим темата, и даже админа да махне всички тези постове, включително и моите. Няма полза от караници! Аз спирам до тук! Ако някой иска да си говорим, съм съгласен да го направим на по бира. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 27, 2009 21:17 Заглавие: |
|
|
Стефане, много леснообидчиви станахме.Ами хубаво ама като заговорихме за обиди-нима писането на подобни дивотии не е обида към интелекта на потребителите тук Нима не е обида към техническите познания на хората тук
Под "дивотии" знаеш какво имам впредвид-и за "звученето" на лампи/кондензатори и за посоката на кабелите и за куп други неща.
Единствено с едно нещо не съм съгласен-че хората които ги плещят тези теории и фантастики са идиоти.Не,напротив-те въобще не са идиоти,съвсем са си с акъла.Те са просто едни шарлатани,които благодарение на тези си фантастики печелят едни доста добри парички. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|