|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mordret Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 29, 2009 15:59 Заглавие: Проблем с JVC KD-G402 |
|
|
Здравейте!
Имам проблем с едно касетофонче като цяло си работи но мисля,че крайното съпало е изгоряло незнам към какво да се насоча към сервиз или към самостоятелен ремонт.
Незнам дали съществуват по сервизите части за този модел и дали ще си намеря крайно стъпало.
Дайте ориентир какво да правя??? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
radoslavn Опитен потребител

Регистриран на: 12 Ное 2004 Мнения: 484 Местожителство: гр.Карнобат
|
Пуснато на: Съб Авг 29, 2009 16:47 Заглавие: |
|
|
Направете си го сам,тъкмо после ще си купите ново! _________________ Никога не е късно да станеш за резил! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 29, 2009 17:06 Заглавие: |
|
|
Към посещение в сервиз или към изхвърляне в близкия контейнер.
А части има на пазара за всичко-все пак сме 2009та,а не 89та година. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
nia Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 29, 2009 19:53 Заглавие: |
|
|
| Зависи на какъв сервиз ще попаднеш,защото ще ти отвеят главицата в този див и варварски свят.Отваряй го , и щом имаш някаква ориентация би трябвало да ти се помогне тук!! |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 29, 2009 20:05 Заглавие: |
|
|
Еееее..nia,не сме чак такива кожодери,малко заблуждаваш човека.Ако не е гръмнало крайното стъпало ?Там предполагам че са два чипа ,по десетина лева,стана двайсетак.Не ми се рови за схема,ама май имаше и един чип най отзад дето разпределя напреженията -той е към 30лв и пак ако не е той?
Пък и къде човека е написал, че малко от малко отбира от тези работи?
Той е написал- иначе всичко си работи ,само дето не свири. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Авг 29, 2009 20:09 Заглавие: |
|
|
| nia написа: | | Зависи на какъв сервиз ще попаднеш,защото ще ти отвеят главицата в този див и варварски свят. |
Спекуланти,изедници,смърт на капитализма-свобода на народа!
| nia написа: | | щом имаш някаква ориентация |
И откъде получи това божествено осенение?Аз поне от поста му не виждам да знае от коя страна се хваща поялника.
Темата отдавна се изчерпа.Всичко необходимо на питащия го има в тази тема-
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=28387&topicshow=За%20клиентите,%20които%20търсят%20сервиз.
Катинар! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Авг 29, 2009 21:34 Заглавие: |
|
|
| nia написа: | | Защо се заяждаш с мен,нима не съм прав! |
Господин Стоил Пишиков,Mmax,Мартин Максимов,nia или там още квито превъплащения ползваш-тоя път не мислим да се каним 6 месеца "дали-или" докато ни разиграваш и се любуваш на сътворените от теб театрота.
Първо да уточня-поучаването на модератор как трябвало да модерира било на лични,било публично се наказва с бан.
Второ-безсмислените заяжданета на някой който се опитва да избива комплекси,чуди се как да убие време,прекалил е с високоалкохолните напитки или просто не си е посещавал скоро личния психиатър-също.
Трето-форума макар и да не е официално браншови,професионален или т.н. е място в което мнозинството от хората сме от въпросния бранш (къде любителски,къде професионално) съответно всякаква грозно и озлобено лумпенско грачене колко са лоши,кръвопийци и айдуци телевизионните сервизи,компютърните сервизи,техниците и прочие не е добре дошло тук!
Хубаво ама ще ти се наложи да си намериш друго място да си разиграваш амбициите.
| nia написа: | | Хайде отвори темата ако обичаш,или ме баннвай... |
Второто.
| nia написа: | | та нали форума е за това ,да се обсъжда и помага-какво като е някой си!-помагало се е и на по-голями смотаняци тук. |
Както много добре знаеш форума определено не е място на което да се дискутират неща свързани с ремонт от хора,които не знаят откъде накъде върви тока.
Между другото винаги ми е било чудно що за човек трябва да си за да поставяш цели групи хора под общ знаменател и да им лепиш всякакви епитети-кви бяхме за последно потребителите на този форум-"гнусни кхмери" ли
Абе ти да не си някое превъплащение на доктор Менгеле-откъде тая озверелост и озлобеност към всичко което ти се мерне пред погледа?
Участието ти в този форуми и под този ник приключва,а присъствието ти тук е нежалателно!И ще се постарая да остане такова за дълго време напред!
P.S.И ако обичаш недей ми бери грижата колко "комерсиално поведение" съм имал из форума.Платен достъвчик съм в eshop.bg и имам право да имам колкото си пожелая комерсиално поведение и още толкоз.Въпреки че като се замисля от година откакто съм платен доставчик обявите за продажба,които съм пуснал в този форум са цифром и словом една на брой.За сметка на това доста видни втораупотребаджии/оказионаджии без въобще да са доставчици към сайта не спират да заливат раздела с по купища обяви на ден.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|