| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 30, 2009 15:39 Заглавие: Зарядно за DELL D600 не зарежда батерията |
|
|
Зарядно за DELL D600 не зарежда батерията. Зарядното е модел АА22850 РА-12 серия,19.5в на 3.34А. Привидно работи дава напрежението си в норма при начално стартиране на компа дава съобщение че адаптера не е намерен компа работи нормално но не се зарежда батерията със друго зарядно от същия вид всичко е ок. Някой има ли идея какъв е проблема и как да го оправя предполагам че в зарядното има някаква паметот от където компа разпознава и там нещо се е прецакало щом зарядното дава ток и компа си работи нормално. _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
мармот Опитен потребител

|
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 30, 2009 16:34 Заглавие: |
|
|
Мдаа dell ползват трети извод за обратна връзка Може да погледнеш из биоса имаше настройки дали да извежда или да не извежда съобщенията... А сигурен ли си, че не зарежда, защото може просто да не "харесва" зарядното  |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 30, 2009 19:34 Заглавие: |
|
|
Тая е една от най измамните компании по света. НЕ КУПУВАЙТЕ ТЕХНИ ПРОДУКТИ !!! Не напразно, собственика в момента е така:
Увеличить фото »»
Много измами на дребно видях при тях . Ама от дребното, някой прави състояние! Много ще съм радостен, ако влезе в сила закона за единно зарядно за GSM. Ама да го приложат и за лаптопите! И да може директно да се включва на 12V в запалката на колата. Всички знаят, че 19.5V не се ползва. Преобразува се на други напрежения. Просто ни правят на малоумни. Няма да коментирам броячите за работа на батерията на DELL, а и тия на копирните апарати на доста фирми, че много се нервирам. Според мен, това си е измама и трябва да е наказуемо от закона! , _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 30, 2009 19:46 Заглавие: |
|
|
Малиии ,Митачи какво те е ядосала толкова тая фирма?Ми че то на повечето модели от различни фирми лаптопи е такова напрежението.
Ми не са им толкова лоши продуктите ,като гледам цялата администрация в САЩ и полицията все с техни изделия е оборудвано.
Извинявам се за многословието. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Авг 30, 2009 19:49 Заглавие: |
|
|
Техните продукти са за балъците американци! Не са за нормален потребител. А може би и за българските балъци (виде се как се купуват такива неща с наши пари в администрацията, полиция, воени и все остальные сволач), дето им продават нещо от 5лв. за 500лв.? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 30, 2009 22:44 Заглавие: |
|
|
Тъй момчета нещо мого ви разгневих с тази тема защо не знам. но отговор на питането си не получих. Може би както казват първите има трета жица и ако е прекъснала кофти, туй чудо трябва да се чупи няма отваряне братче за да измеря. Каква друга причина може да има да не го харесва това зарядно, досуш изглежда като оригиналното което работи същия корпус същите параметри.
Също вече рових в биоса и пробвах да изклювам съобщението, да спира да го вади но продължава да не зарежда батерията само храни компа. _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Авг 30, 2009 23:09 Заглавие: |
|
|
Това зарядно, доколкото успях да видя как изглежда буксата, е от тия, дето има едно тънко щифтче в средата. То е за контрол.Няколко пъти са ми идвали такива че не работят. Проблема винаги е бил в кабела. Ама дали е от страната на буксата или от страната на зарядното, не може да се каже. Може би външен оглед, къде повече се огъвало ще подскаже? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
ilian60 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 30, 2009 23:16 Заглавие: |
|
|
| ds 2501 |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 31, 2009 1:00 Заглавие: |
|
|
1.Купуваш 2 (две) карфици.
2.Запояваш ги на сондите.
3.Боцкаш по кабела и гониш жицата.
4.Ако не е прекъснал кабел,чупиш и продължаваш ремонта (break and enter). _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
|