| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 04, 2009 7:50 Заглавие: |
|
|
От тези имах 2-3 , остана ми само 1. Доста сполучливо направен преходник, бучкаш в цокъла и си готов.
  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 04, 2009 10:59 Заглавие: |
|
|
В архивите на др.Коцев върху схемата на телевизора съм си написал това нещо показано на снимката . Показани са изводите на платка за ВО на Търновски телевизор и съответно кой извод на платката къде се свързва. Точно и ясно.
 _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 06, 2009 14:37 Заглавие: |
|
|
| emoome написа: | | Една излишна стара, доказала се работеща, платка от наш телевизор, подходящо закрепване до МЧУ-блока и свърване на 9 "жички" на подходящите им места по шасито... |
В същност точно това търсех, но вместо него за моя изненада ми предложиха TDA1770. Утре ще я сложа да видим дали е читава. И проблема на въпросното ТВ е само в нея, защото от него я свалих преди време за да оправя телевизор на приятел. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 06, 2009 20:09 Заглавие: |
|
|
emoome аз това го правя за полвин час щото съм го правил много пъти Мисля че тук времето не е важно а такива чипове има захвърлени в доста стари шасита. За надеждност няма смисъл да се съмняваш върнати няма  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
|