| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 11, 2009 11:57 Заглавие: |
|
|
| Благодаря VALMIG21.С диск няма да се получи.С някой записи примерно за PV-4000USB завърта диска,но не го прочита а на дисплея излизат маймуници.Трябва да успея да програмирам флаша.Митачи удари едно рамо. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 11, 2009 12:37 Заглавие: |
|
|
Ама флаш чипа какъв е? Да не е SPI? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
VALMIG21 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 11, 2009 12:44 Заглавие: |
|
|
| Малък,с 8 пина,не помня как се именуваше. |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 11, 2009 12:53 Заглавие: |
|
|
Да, ако е такъв от сорта 25L080, няма да стане по простия начин. А и тоя дъмп дето съм качил не е такъв. Значи трябва да се ползва тоя от VALMIG21. За да почне да работи, се инсталираше допълнително нещо за виртуален ком и т.н. Само един път го правих, и съм забравил как точно беше. Ще потърся къде какво съм записал в компа и ако намеря точното, ще го кача тук.
П.П. Я пробвай с тоя MTK. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Сеп 11, 2009 16:48 Заглавие: |
|
|
Провери оптиката,може и от нея да не чете сд.Не винаги неточния фърмуер пречи на четенето.Това което съм ти пратил е точно за този флаш,копирай го на диск и го зареди.
Успех! |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 11, 2009 21:31 Заглавие: |
|
|
| Пролема не е в оптиката според мен.Този Flasher на Митачи го имам,но не съм пробвал още с него.Флаша е SPI в атача.VALMIG21 къде го прати,че не намирам нищо? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Сеп 12, 2009 8:37 Заглавие: |
|
|
| С бутончето EMAIL.Това трябва да се запише на сд.Да не излезе само ,че не е целия фърм.,а само ъпгрейд за субтитри.Отдавна не съм го ползувал. |
|
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 13, 2009 16:51 Заглавие: |
|
|
Руснаците пишат, че трябва да стане със този флашер на Митачи и SPI флаш, обаче аз цял ден се мъчих миналата седмица и то не само с него и не стана . Не опознават флаша въпреки, че го има описан в .inf файла. На старите DVD-та с паралелните флашове няма проблеми . Клиента даваше зор и му качих softa с програматора, направо свалих чипа . Някой не е ли решил този проблем със серийните флашове и MtkTool ? _________________ ИВАН ПАВЛОВ |
|
|
 |
rumen va4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 13, 2009 20:53 Заглавие: |
|
|
И с MT1389 Flasher 0.5.2.0 става само че на едни места е с грешки в .inf файла.В по-новите версии на MtkTool също вкарват подръжка на SPI-то. _________________ Skype: r_va4ev |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 14, 2009 0:20 Заглавие: |
|
|
Благоря Ви за подкрепата и помоща.Елитчето вече работи.С Flasher-a успях да запиша паметта.
 |
|
|
 |
|