Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Програмиране на PIC12f629 ?
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
emptyspace
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Сеп 09, 2009 21:26    Заглавие: Отговорете с цитат

100% подкрепям мнението че нещата на МК са малко недоделки и трябва да се пооправят , но както казах по горе видях от къде ми е проблема с записа на чипа , днеска съм го записал и изтрил поне 40 пъти и няма проблем , знам че програматори от този тип се водят JDM и наистина съм написал глупост за "кучето " нещо не съм довидял Smile моля за извинение.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kalinskiaaa
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пет Сеп 11, 2009 22:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Сменяй програматора! Направи си един pickit 2 или си го купи. Първия варият ще ти струва не повече от 20 лева с всички части (поне на мен толкова ми излезе). За тези пари получаваш програматор + дебъг, с поддръжка на почти всички пикове. При интерес изпращам схема и готова разработена платка. Имам я с eeprom-ите , и без тях.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети