|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
peshootvt Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 16, 2009 10:57 Заглавие: Схема за музикална система LG модел LX-M330D |
|
|
Здравейте колеги!
Търся схема и сервизно описание на горепосочената музикална система. Системата е с радио, CD и касетофон.
Процесор - LG OIMCRSA052C
Дефект - неработещо радио. При ръчно виксиране на станциите на FM, сe чува само висок шум. Автоматичното търсене не работи и не фиксира станции. Всички напрежения са налице.
Предполагам, че касае електронен рестарт на процесора, но за съжаление не разполагам със схема и сервизно описание. Клиентът естествено е забутал нейде си и ръководството за управление, за да се потърси евентуалната комбинация от бутони за ресет на паметта.
Ако някой колега разполага със сервизно описание или знае комбинацията от бутони, ще очаквам отговор. Преполагам, че работа ще свърши и ресетиране директно на процесора, но също не разполагам с описанието му.
Благодаря предварително.
Лека и спорна работа на всички колеги. _________________ За колегите съм Пешо Шарпа. Ако нещо Ви тревожи за SHARP, питайте. На никого не съм отказал.
Към клиентите - За мерси не ме търси. От утре не се плаща.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 16, 2009 12:15 Заглавие: |
|
|
Абе сервизното по лесно. Ама защо намерих инструкция в LG само на унгарски? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Сеп 16, 2009 16:09 Заглавие: |
|
|
Пешо проблема ти едва ли е в ресет на проца.Побъркахте се с тези сервизни режими.Добре че вибраторите още нямат,че тогава от работа няма да се отървем.Проблема ти е в тунера. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|