| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
takiev Опитен потребител

Регистриран на: 19 Мар 2006 Мнения: 1073 Местожителство: StaraZagora
|
Пуснато на: Сря Сеп 16, 2009 20:38 Заглавие: |
|
|
Ако всичко което си сменил е читаво и това което си правил е точно, остава да вържеш само на ВО-то друга ОС---дали ще загрява?
Ами ...Успех! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zxcvb Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 17, 2009 13:45 Заглавие: |
|
|
Благодаря , идеята си я бива и е последния шанс на това ТВ само да подбера някаква подобна ОС .
Като правя такива размени не ми върви определено все се получава кофти стечение на обстоятелствата и все аз ям дървото
ПП. Между другото това ТВ го е вече мое и спокойно може да си правя експерименти .Поздрави на всички колеги!
Коригирал съм ти поста Не се отговаря с този бутон |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 17, 2009 13:49 Заглавие: |
|
|
Ква да е ще стане.За ВОБ може донякъде да се съди и по омажа,като се подбира,въпреки че пак не е меродавно,разбира се.Вържи я на жици отвън,а старата ВОБ я отпой без да я демонтираш от гърлото.И бутни скрийна надоле. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
zxcvb Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 17, 2009 20:57 Заглавие: |
|
|
Извинявам се това уж внимавам ама все тоя бутон ми е пред очите
Мислех да натоваря ВО със същия товар(като омаж) като ОС и с външно захранване, но все си мисля че е някой пасивен елемент и ще сменям един по един.
"Извинявайте за вниманието" лека вечер |
|
|
 |
zxcvb Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 05, 2009 20:31 Заглавие: |
|
|
Само за да довърша темата ТВ-то тръгна ама бая се поозорих докато забележа че някой преди мен е изскубал кондензаторчето дето е паралелно на отклонотелната бобина-68 нанофарада ...и това го забелязвам точно когато бях решил да почвам пасивните елементи наред.
А и дупките калайдисани все едно там не трябва да има елемент . Страхотен номер предполагам от колега
БЛАГОДАРЯ на всички които помагаха !!! |
|
|
 |
|