Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

TV Philips шаси GR1AX вертикал
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
takiev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: StaraZagora

МнениеПуснато на: Сря Сеп 16, 2009 20:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако всичко което си сменил е читаво и това което си правил е точно, остава да вържеш само на ВО-то друга ОС---дали ще загрява?
Ами ...Успех!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
zxcvb
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Сеп 17, 2009 13:45    Заглавие: Отговорете с цитат

takiev написа:
...

Благодаря , идеята си я бива и е последния шанс на това ТВ само да подбера някаква подобна ОС .
Като правя такива размени не ми върви определено все се получава кофти стечение на обстоятелствата и все аз ям дървото Wink

ПП. Между другото това ТВ го е вече мое и спокойно може да си правя експерименти .Поздрави на всички колеги!
Exclamation Arrow Коригирал съм ти поста Exclamation Не се отговаря с този бутон Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Сеп 17, 2009 13:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Ква да е ще стане.За ВОБ може донякъде да се съди и по омажа,като се подбира,въпреки че пак не е меродавно,разбира се.Вържи я на жици отвън,а старата ВОБ я отпой без да я демонтираш от гърлото.И бутни скрийна надоле.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
zxcvb
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Сеп 17, 2009 20:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинявам се това уж внимавам ама все тоя бутон ми е пред очите
Мислех да натоваря ВО със същия товар(като омаж) като ОС и с външно захранване, но все си мисля че е някой пасивен елемент и ще сменям един по един.

"Извинявайте за вниманието" Very Happy лека вечер
Върнете се в началото
zxcvb
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 05, 2009 20:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Само за да довърша темата ТВ-то тръгна ама бая се поозорих докато забележа че някой преди мен е изскубал кондензаторчето дето е паралелно на отклонотелната бобина-68 нанофарада ...и това го забелязвам точно когато бях решил да почвам пасивните елементи наред.
А и дупките калайдисани все едно там не трябва да има елемент . Страхотен номер предполагам от колега
БЛАГОДАРЯ на всички които помагаха !!!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети