Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Идея за опроводяване на клавиатура

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
emil74
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 20, 2009 22:37    Заглавие: Идея за опроводяване на клавиатура Отговорете с цитат

Искам да напрявя промяна във връзките вътре в една клавиатура. А там всичко е върху найлонова основа. Как мога да направя свързването най-лесно? Засега съм се ориентирал към някаква форма на микрохирургията и мисля да ползвам много тънка жичка, която през малки дупчици да увивам около проводимата част. Но е много трудоемка и завъртяна технология, а и с голям риск от отказване на моменти. Някой знае ли по-лесен начин за това?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
joda
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Сеп 20, 2009 22:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Проводящото лепило с което се лепят прекъснати реотани на автомобилни стъкла няма ли да свърши работа?
emil74
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 20, 2009 23:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Вероятно да. Препоръчай някакво.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Нед Сеп 20, 2009 23:25    Заглавие: Отговорете с цитат

BISON ELECTRO GLUE Smile Тук е към 40лв Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
emil74
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 20, 2009 23:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря! Ще го намеря.
Върнете се в началото
joda
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Сеп 20, 2009 23:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами те са предвидени за силен ток и мисля че каквото и да вземеш ще свърши работа. На теб ти трябва за нищожен ток. Свестните май бяха по 10-15 лева (има и по 7). В София съм купувал от 'ЕМ комплект 33'. Мислех че залепените места ще се разпаднат веднага, но останах приятно изненадан. След 2 г 75% още работят. А останалите вероятно аз съм ги повредил механично. Нямам спомен какво беше. Има и в Бриколаж но е по скъпичко май. Май Бизон беше там. И да, качествен е, но и цената му е такава.

Съхне сравнително бързо. За да е компактна 'спойката' като капнеш и сложиш проводника може да го натиснеш отгоре с парченце хартия за печене, с тефлона към спойката и като се втвърди го махаш. За по-голяма надеждност може да увеличиш площта на проводника на края, в мястото на спойката, като го разплескаш малко.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети