| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
PETAR_DATSKA Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 24, 2009 21:28 Заглавие: TV Samsung CZ21V52T (шаси-ks1a21v5) няма говор |
|
|
Телевизора дойде с счупена букса за антената , но явно собственика е скъсал и бобините в самия тунер. След като потърсих за точно такъв тунер се принудих да сменя само бобините. Телевизора заработи супер да обаче няма говор. Процесора е TDA9351PS/N2/3I1308 и на него няма кварц за говора пробвах с приставка , но няма ефект ако някой има на идея от какво може да е да пише. А и още нещо след като потурсих в менюто пробвал съм и B/G и D/K и I , но на бг ми шуми на др. ми пищи.
Последната промяна е направена от PETAR_DATSKA на Чет Сеп 24, 2009 22:13; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
petromaniq66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 24, 2009 21:35 Заглавие: |
|
|
| 100% не е от тунера. Или приставката не е за този стандарт, или не си я съединил на нужното място. |
|
|
 |
takiev Опитен потребител

Регистриран на: 19 Мар 2006 Мнения: 1073 Местожителство: StaraZagora
|
Пуснато на: Чет Сеп 24, 2009 21:36 Заглавие: |
|
|
На антена, на кабелна-на нищо ли няма звук?
Капка от тинола някъде, като си свалял тунера?
За проба--с квази паралелна приставка? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 24, 2009 21:39 Заглавие: |
|
|
Нито на кабелна нито на антена няма звук а и дори не знам каде да слойа приставката защото пробвах на всякаде на процесора , но уви не стана.
Коригирал съм ти поста Не се отговрая с този бутон |
|
|
 |
petromaniq66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 24, 2009 21:43 Заглавие: |
|
|
| Не на процесора - слага се на входа на демодулатора !!! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 24, 2009 21:43 Заглавие: |
|
|
| И там пробвах няма пак никаква промяна. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 24, 2009 21:50 Заглавие: |
|
|
Така и не разбрах за кво се приказва в тая тема (сигурно съм тъп) но за сметка на това пък се приказва повече от усърдно.Вече ще стане втора страница.
Някакъв Samsung,някакъв тунер,някакви бобини били сменени извътре с нещоси (незнайно какво) и вече нямало говор.
Докато темата придобие някакъв по-смислен вид и не бъде оформена съгласно правилата ще поседи в този раздел.
А търпението ми по отношение на пусналия темата (по-точно начина по който си оформя темите не за сефте) е на изчерпване. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 24, 2009 22:00 Заглавие: |
|
|
| Значи входните бобини на самия тунер бяха скъсани и имаше лоша картина и аз поради липса на тунер смених само бобините картината стана перфектна , но звук няма. Явно собственика е ровил из телевизора. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 24, 2009 22:02 Заглавие: |
|
|
Кой е този Samsung,бре човек-това не ти е номера на шасито.Дай идругите надписи по платката.Състав няма ли си тоя телевизор?Номер няма ли си тоя тунер? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 24, 2009 22:26 Заглавие: |
|
|
| На тунера нишо не пише на захр. интеграла пише В0411. |
|