Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ОСЦИЛОСКОП
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
hshop
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Кнежа

МнениеПуснато на: Сря Мар 16, 2005 20:46    Заглавие: ОСЦИЛОСКОП Отговорете с цитат

Искам да си купя ОСЦИЛОСКОП с параметри/приблизително/-20Мхц или 2по20Мхц,диагонал поне80мм.,прилично състояние,цена до 400-500лв. . Аз имам С1-118 но нещо му стана-няма никакъв лъч на екрана-имам цялата документация,но нищо не постигнах.Много неща ми казваха,но най-отчайващото беще,че може да сие отишла тръбата-често се случвало на руските!Ако някой има идея-да пише.

Последната промяна е направена от hshop на Сря Май 04, 2005 21:12; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
elektronchika
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Сря Мар 16, 2005 20:48    Заглавие: Отговорете с цитат

каква му е тръбата? колко пари го даваш, е ако ти се продава
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
hshop
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Мар 16, 2005 20:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами,не знам марката на тръбата-трябва да видя в документите.Не ми се иска да го продавам-искамисе да га поправя,защото ми вършеше чудесна работа 2по20Мхц,голям екран и т.н. .Имам чудесна приставка за С-мериги идеално-при ремонт на ТВ.е не заменима!!!та за това най вече ми трябва.
Върнете се в началото
lachko973
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Мар 17, 2005 2:50    Заглавие: Отговорете с цитат

http://okazion.bg/catalog/view_item.php3?LotID=288419
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Чет Мар 17, 2005 21:40    Заглавие: Re: ОСЦИЛОСКОП Отговорете с цитат

hshop написа:
Искам да си купя ОСЦИЛОСКОП с параметри/приблизително/-20Мхц или 2по20Мхц,диагонал поне80мм.,прилично състояние,цена до 400-500лв. . Аз имам С1-117 но нещо му стана-няма никакъв лъч на екрана-имам цялата документация,но нищо не постигнах.Много неща ми казваха,но най-отчайващото беще,че може да сие отишла тръбата-често се случвало на руските!Ако някой има идея-да пише.

Аз продавам полски осцилоскоп. В идеално съсътояние, до последно ремонтирах телевизори с него, докато не си купих по-модерен и по-скъп. Давам го за 100 лева. Интерес?
Върнете се в началото
Yu
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Мар 29, 2005 22:14    Заглавие: Re: ОСЦИЛОСКОП Отговорете с цитат

hshop написа:
Искам да си купя ОСЦИЛОСКОП с параметри/приблизително/-20Мхц или 2по20Мхц,диагонал поне80мм.,прилично състояние,цена до 400-500лв. . Аз имам С1-117 но нещо му стана-няма никакъв лъч на екрана-имам цялата документация,но нищо не постигнах.Много неща ми казваха,но най-отчайващото беще,че може да сие отишла тръбата-често се случвало на руските!Ако някой има идея-да пише.

Ако има захранване тръбата откачи отклонителните пластини ако се появи точка значи входа на Y се е повредил най-често срещан проблем това им е слабо място при претоварване.
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Сря Май 04, 2005 8:05    Заглавие: Re: ОСЦИЛОСКОП Отговорете с цитат

hshop написа:

60MHZ триканален Kenwood - 350лв.
[email protected]
[email protected]
0898 352347
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Сря Май 04, 2005 21:11    Заглавие: Re: ОСЦИЛОСКОП Отговорете с цитат

hshop написа:
Искам да си купя ОСЦИЛОСКОП с параметри/приблизително/-20Мхц или 2по20Мхц,диагонал поне80мм.,прилично състояние,цена до 400-500лв. . Аз имам С1-118 но нещо му стана-няма никакъв лъч на екрана-имам цялата документация,но нищо не постигнах.Много неща ми казваха,но най-отчайващото беще,че може да сие отишла тръбата-често се случвало на руските!Ако някой има идея-да пише.
Върнете се в началото
hshop
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 04, 2005 21:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Горният пост беше мой-редактирах ни правилно Embarassed
Много благодаря за предложенията но парите отидоха за непредвидени неща-сега НЯМАМ Embarassed Дано скоро събера и пак ще потърся-hshop.
Върнете се в началото
dreadx
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Май 13, 2005 21:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз имам един руски - двулъчев 20 МХз, не се сещам за точния модел, може и да е С1-118, но на екрана излизаше много тъмен лъч. Оказа се, че имаше проблем в захранването (май 90-те волта) вследствие на дефектен ценер (9.1V zenner в схемата която изработва съответното захранващо напрежение), измери дали всички захранващи напрежения отговарят на посочените в документацията.

Като стана въпрос, някой има ли схема на осцилоскоп С1-94 ?
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети