| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
devil-xp1 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 29, 2009 17:08 Заглавие: Продавам електронна цигара |
|
|
Здравейте.продавам електронна цигара.
характеристики:
-състой се от три вида захранвания-за кола,USB захранване и обикновенно захранване за 220в.
-11пълнителя
-и самата електронна цигара
предимства на електронната цигара:
-1 пълнител се равнява на 20 обикновенни цигари или 1 кутия. "11 пълнителя се равняват на 220 обикновенни цигари или 11 кутий."
-с едно зареждане на батерията са възможни около 200 вдишвания,толкова средно издържа и един пълнител.
-теглото на цигарата е 11гр,дължината-105мм,диаметърат е 9мм.
-не води до пристрастяване,не съдържа катран,няма остатъчни продукти като пепел и фасове.
-имитира напълно ефектът на успокоение спрямо обикновенната цигара
http://media.snimka.bg/4156/014567707-big.jpg
http://media.snimka.bg/4156/014567710-big.jpg
град:горна оряховица
цена:24лв към продукта, може да се добави и 10 допълнителни филтара за +6лв.
контакт:Л.С или на скайпа devil-xp1 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 29, 2009 17:24 Заглавие: Re: Продавам електронна цигара |
|
|
//offtopic
| devil-xp1 написа: | | -имитира напълно ефектът на успокоение спрямо обикновенната цигара |
Нека не се заблуждаваме-никотина не е успокоително и не действа успокояващо.Точно обратното-никотина като алкалоид действа като стимулант при всички бозайници-действа възбуждащо на ЦНС,ускорява сърдечната и дихателната дейност и повишава кръвното налягане.Сега че някой е решил че като запали цигара се успокоява се дължи на ефекта на внушението и на някои други неща,които са дълги за обяснение.
А ефекта на тютюневия дим върху организма няма как да го презсъздадеш "едно към едно",защото никотина не е единственото активно вещество в тютюна.Който му е интересно да пусне в гугъл "инхибитори на моноаминоксидазата" и да чете какви са тези вещества и на какво действат.
Не че нещо но е хубаво като се рекламира нещо и като се пишат неща да са верни и да не се пресилват! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
devil-xp1 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 29, 2009 17:31 Заглавие: |
|
|
Лаууул,ама ти сериозно ли написа, всичко това!?А стига бе...
Възбуждащо,успокояващо както искаш го възприемаи...примерно аз пуша зада се успокоя,тоест когато съм нервен!Някои пушат зада се нахъсат ...примерно за работа.А други просто защото искат да държат нещо в устата си.Ти избери от кои си!?
А аз просто си продавам...
 |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 29, 2009 17:33 Заглавие: |
|
|
| А с това държание може и да спреш да продаваш знаеш ли?! |
|
|
 |
devil-xp1 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 29, 2009 17:47 Заглавие: |
|
|
Какво ми е на държанието ,покажи ми къде точно съм обидил човека!?
Тои даде информция и аз дадох информация а и човека си е написал че е оффтопик мнението му!
Нито ме е обидил, нито аз го обиждам!Даже му благодаря за прекрасното допълнение....е малко е в научен стил,но все пак си едно не лошо мнение.  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 29, 2009 18:12 Заглавие: |
|
|
Виж сега-мисълта ми е съвсем друга.Първо тютюнопушенето има една камара ефекти върху организма.Както положителни,така и отрицателни.Да не кажа,че върху различни органи и системи има различно действие.Както и че на ниво даден орган има няколко различни действия.А конкретно в човешкия мозък-няколко десетки такива.Както и че много от действията на тютюневия дим на са и изучени от науката.
Който му е чудно (ако въобще някой го вълнува) защо се създава такова усещане за "успокоение" при положение че никотина на чисто биологично ниво е по-скоро стимулант-може да си пусне тема в "Общи приказки" да не разводняваме тази.
Та мисълта ми беше проста и ясна
-пушенето на това "нещо" няма кой знае колко общо с пушенето на истински тютюн.Въобще не знам доколко е правилно да носи името "цигара" при положение,че ефектите са му по-близки до тези на никотиновите лепенки примерно.Нищо че така е прието да се нарича наистина по цял свят.
-не е безвредно пушенето на това нещо(никотина е ко-канцероген).
-пушенето на това "нещо" също води до пристрастяване,макар и малко по-различно.
И пак конкретно-пушил съм такова чуду.Определено не е лошо.Но и определено няма нищо общо с цигарите. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
devil-xp1 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 29, 2009 18:17 Заглавие: |
|
|
6+ за мнението!Абсолютно е така.Има си и плюсове и минуси,както всяко нещо!  |
|
|
 |
takiev Опитен потребител

Регистриран на: 19 Мар 2006 Мнения: 1073 Местожителство: StaraZagora
|
Пуснато на: Вто Сеп 29, 2009 20:03 Заглавие: |
|
|
| А после от къде ще търся пълители/ след 11-те бр. в комплекта/? |
|
|
 |
devil-xp1 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 29, 2009 20:06 Заглавие: |
|
|
| продават се в интернет-магазините.даже съм чувал че и в техномаркет ги продават.но не знам дали е вярно! |
|
|
 |
takiev Опитен потребител

Регистриран на: 19 Мар 2006 Мнения: 1073 Местожителство: StaraZagora
|
Пуснато на: Вто Сеп 29, 2009 20:11 Заглавие: |
|
|
| А при теб няма ли ? |
|