| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 12, 2009 13:33 Заглавие: Търся схема на LCD монитор DELL мод .E173fps |
|
|
Трябва ми схема на платката със захранването и инвертора
Модела и е IP-35135A. Може само часта на захранването.Отлетял е корпуса на STRa или каквото са сложили там с четири крачета и две три ценерчета са се овъглили.Не му е понесло 380в.
Благодаря предварително. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 12, 2009 19:50 Заглавие: Re: Търся схема на LCD монитор DELL мод .E173fps |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | | Отлетял е корпуса на STRa или каквото са сложили там с четири крачета и две три ценерчета са се овъглили. | Това е KA5L0565R . Виж за други надписи по захранването от рода на BN44000xxx, за да може да се каже повече за въпросните диоди. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Сеп 12, 2009 19:57 Заглавие: |
|
|
...Ебати идиотията с тия монитори.....Докараха ги заедно пет еднакви по модел ,по външен вид по всичко.Енергото им пуснало 380в.Обаче....и петте им беше различно захранването и инверторната платка.До тук добре,направих ги,прозаични разрушения, на тоя петия се е взривил STRa ,които е с четири крачета .Имам същата платка от скрапа -същия номер всичко същото обаче партномера не е същия и STRa е с шест крачета ,един два диода не са по същия начин и номера на трафа не е същия във втория си ред.Ще ги проуча каква е разликата и накрая ще изрежа горещата част и ще я насадя на местото на гръмналата.Тая дето я имам от скрапа и е здрава горещата а съм свалял елементи и съм счупил част от инвертора.Притеснява ме да не е от 15 инчов монитор,не знам от къде съм я свалял.Пиша от къщи и за това не пиша номера и надписи на елементи.
Това написах в другия форум
Това KA5L0565Rкато го гледам как го има по магазините май ще пада рязане.В понеделник като ида в сервиза ще напиша всичките надписи по платката. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 12, 2009 20:04 Заглавие: |
|
|
Това KA5L0565R май го има на много платки, дето отиват в небетието заради други проблеми! Мисля, че мога да ти пратя такъв. Не разваляй изделието по метода на Коцев! _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 12, 2009 20:28 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: |
Това KA5L0565Rкато го гледам как го има по магазините май ще пада рязане.. | Има го, скоро купих такива а и има възможност за замяна с елементарна корекция на определени елементи с KA5L0365R, който е на цената на една бира  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Окт 01, 2009 12:35 Заглавие: |
|
|
Да приключа с тоя монитор,оправих му всичко но е заключена клавиатурата.каквото и да натисна се показва катинар.Някой знае ли как да го махна това без презапис на памета че не ми се занимава повече. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
mteddy Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 01, 2009 14:08 Заглавие: |
|
|
| Натисни и задръж 15 секунди бутона "MENU". |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Окт 01, 2009 15:13 Заглавие: |
|
|
Стана,благодаря!  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
|