| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vladim Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 01, 2009 15:03 Заглавие: Мишки в гаража как да ги изгоня без да слагам отрова |
|
|
| Дайте съвет за някакво усройство |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 01, 2009 15:09 Заглавие: |
|
|
Котка  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 01, 2009 15:20 Заглавие: |
|
|
Отровата или котъра са едниственото сигурно спасение.
Ако е отрова трябва да е от ония сините бонбончета-всички останали отрови са пълен ташак.Може да пробваш и капан с малко кашкавал.
Всякакви рекламирани електронни прогонващи уреди или лепила не им се вързвай-само ще си дадеш парите със съмнителен ефект. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
vladim Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 01, 2009 15:33 Заглавие: |
|
|
Май няма да стане отрова до гаража ми направиха склад за хранителни стоки и сега като прибера колата спят на топло при двигателя . Много ме е страх да не гризнат някой кабел за десерт че тогава работата става дебела. Въпреки всичко искам да питам ако някой се е справил с проблема с някакво ултразвуково устройство нека сподели. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Окт 01, 2009 15:41 Заглавие: |
|
|
| vladim написа: | | Въпреки всичко искам да питам ако някой се е справил с проблема с някакво ултразвуково устройство нека сподели. |
Не четеш ли какво съм ти писал-няма такова устройство-ефекта им е бих казал бошлаф-работа.
Къв е проблема да се сложи обикновен капан?Има ги във всяка железария.Може да пробваш и лепило-продава се в големи туби и се маже на няколко плочки теракот или фаянс.Като в средата се слага някаква примамка.
Но и с лепилото ме съмнява че ще си дадеш парите на вятъра.Не че е скъпо-към 5лв. е една туба. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 01, 2009 15:50 Заглавие: |
|
|
Аз имам елетронно плашило ,марка и модел няма ,но или мишките и плъховете са глухи или честотата му не е вярната ,но не върши никаква работа .До сега успех само с сините хапчета ,както спомена Божилов. |
|
|
 |
ARTU Активен потребител

Регистриран на: 10 Юни 2006 Мнения: 88 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Окт 01, 2009 16:59 Заглавие: |
|
|
Лепилото има ефект - така се омазват и залепват, че няма измъкване. Който не го препоръчва по-горе може да е попаднал на менте  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Окт 01, 2009 17:34 Заглавие: |
|
|
Два чешита-едното хиталианско.Става единствено на фаянс,теракот или въобще нещо което не попива.Нищо че на опаковката пише че може и на обикновена дъска.В топло време се разтича,после и съхне.
Много често се отскубват от него-бях гледал една беше влязла в капана впоследствие и на гърба личи къде и няма козината,където се е била залепила и отскубнала впоследствие.
За сметка на това лепилото действа добре срещу мухи,пеперуди и т.н. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
hapy_boy_21 Опитен потребител

Регистриран на: 22 Май 2005 Мнения: 448 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Окт 01, 2009 18:51 Заглавие: |
|
|
Мога да ти отслужа с нашия Малчо (котарака). Беше малак, сега е направил такъв врат ... Имаме много плъшоци из и покрай курника. Направо са си паткани. Предната седмица хванал един, удошил го и си играе с него. Оня ден пак хванал, пак си се забавлява с него.
Без майтап, вземи си котер, ама като нашия. Ще ти свърши чудесна работа. _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 01, 2009 20:10 Заглавие: |
|
|
| Котка.Котката си е професионален убиец.Имам едно жовотно, дет кат се свършат мишките почва да носи жаби,гущери едри скакалци.Само ме е яд, че уби и семейство невестулки. |
|
|
 |
|