| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
newmember Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 02, 2009 12:41 Заглавие: Електролиза в домашни условия? |
|
|
Здравейте. Лесно ли ще може да се получи в къщи за хромиране или никелиране или друго на малки пластинки и подобни? Какви неща ще ми трябват примерно като материали? Имам трансформатори различни, но какви напрежения може да се ползват и колко мощни да са? Опитах да намеря информация по интернет, но нещо не попаднах на варианти. Да не би да е много сложно за домашно приложение или просто никой не се занимава Става въпрос за нещо в малък мащаб, не промишлени установки  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nikiforiv Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 02, 2009 15:37 Заглавие: |
|
|
| Виж в руските библиотеки ( http://www.infanata.org например). Срещал съм доста книги за галванотехника. Някои от тях са точно за домашни условия. Във старите броеве на "Моделист конструктор" също има но кои броеве не мога да си спомня |
|
|
 |
newmember Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 02, 2009 18:04 Заглавие: |
|
|
Сега свалям някакви броеве на "Моделист конструктор" и ще видя какво ще намеря. Благодаря засега, ако някой сподели информация ще е хубаво  |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 03, 2009 5:38 Заглавие: |
|
|
Ключа за баракта е тук: Бастанов
Давам резултати от търсене с Яндекс за да можеш да си избереш от къде да си я свалиш. _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |
newmember Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 03, 2009 8:46 Заглавие: |
|
|
Благодаря! Прочетох тази част от книгата за галванотехниката. Всичко е опростено и възможно за домашно ползване. Само трябва да видя точните имена на електролитите и концентрациите, както и да се набавят точните електроди Когато намеря време и съм сигурен, че ще стане мога да пробвам  |
|
|
 |
|