| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gueswhoaz Опитен потребител

Регистриран на: 13 Юни 2009 Мнения: 603 Местожителство: По света и у нас
|
Пуснато на: Съб Окт 03, 2009 8:01 Заглавие: |
|
|
| Благодаря. Значи 2х47К логаритмични за усилване и баланс и 2х100К линейни за ниски и високи. |
|
|
 |
пламенхар Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 03, 2009 8:48 Заглавие: |
|
|
| С нови не знам дали ще стане поради това,че ги няма по магазините-поне за София.Търсихме за един колега, но никъде не се намериха,а други не стават.Няма да се размине без разглобяване на старите.Ако все пак намерите ще съм благодарен да споделите. |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 03, 2009 8:53 Заглавие: |
|
|
| По-лесно е да почистиш старите както ти подсказаха,отколкото да приспособяваш други!Аз не съм срещал до сега износени потенциометри на домашен усилвател,по-скоро замърсени от "бездействие" |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 03, 2009 9:32 Заглавие: |
|
|
Хайде стига толкова. 3 страници тема за едно ръсене на потенциометри и че спрейът струвал адски много - 5 лв.
Отиди в някой сервиз да ти го прегледат и ръснат за 5 лв. Няма да разглабят потенциометри и другите "велики мисли", които ти се въртят. Ще дадеш повече по обиколки на магазини и за купуване и смяна на нещо, което е здраво. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
gueswhoaz Опитен потребител

Регистриран на: 13 Юни 2009 Мнения: 603 Местожителство: По света и у нас
|
Пуснато на: Съб Окт 03, 2009 10:18 Заглавие: |
|
|
Филипов имаш право.
Ще си купя спрей да ги почистя. А за нови мисля че някъде бях намерил такива но не мога да си спомня къде. Ако се сетя ще пиша. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
hapy_boy_21 Опитен потребител

Регистриран на: 22 Май 2005 Мнения: 448 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Окт 04, 2009 12:48 Заглавие: |
|
|
Имаше в съседен нам форум човек, който си го беше преработил. Лампово го беше направил. На снимките на мен ми хареса. Подредбата на възлите, разположението ... Личеше си, че се бе постарал доста.
Моето лично мнение за студиото, че има отвратителни среди, които дразнят много. Може би нарочно са леко повдигнати но направо не мога да го слушам. Скоро си го пусках .. изтърпях го 3 4 минути и го спрях. Ако пък ги махнеш от филтъра става една дупка ... _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
|