| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
delfin95 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 03, 2009 12:24 Заглавие: Принтерът ми неможе да печата сиво! |
|
|
Здравейте! Аз съм нов тук и имам един проблем с принтера си. Има заредено само черно мастило, но неможе да печата сиво, а само черно .Не би ли трябвало щом има черно и сиво да печата ? Моделът е Canon PIXMA MP160. Ако можете помогнете! Благодаря Ви предварително!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 03, 2009 14:14 Заглавие: |
|
|
Искаш да кажеш, че ако разпечатваш снимки, не излизат както трябва ли? Получават се нещо като литографии? Това мисля, че му викаха "Line Art", ако не се лъжа - прегледай да няма някоя настройка за това. Цветното мастило свършило ли е? _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 03, 2009 16:11 Заглавие: |
|
|
| Няма да пропечата сиво докато не му сложиш заредена цветна глава. Сивите нюанси се докарват чрез определени съотношения на цветовете. Черното си е черно. Само с него сиво не може да стане. |
|
|
 |
delfin95 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 03, 2009 17:58 Заглавие: |
|
|
| ivankrivodol написа: | | .... |
да точно това е но, преди ми печаташе а сега само като копира може да докара сивото а иначе щом пусна нещо да печата (снимка например) - не свава. батовчетка ми има същия и при нея се пулучава идеално а при мен - не. |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 03, 2009 21:00 Заглавие: |
|
|
Като начало преинсталирай драйверите, може да не е от това, но има вероятност и да стане. Не всички принтери ползват цветните мастила за полутоновете, дори си мисля, че ако ги ползват, то е в зависимост от картината, която се печати. А с цветната глава какво е станало? Не работи ли, или е свършила? _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
delfin95 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 04, 2009 8:35 Заглавие: |
|
|
изобщо няма цветно мастило, но вече се оправих. той беше настроен да печата цветно, а аз му зададох да печата Grayscale и готово!  |
|
|
 |
|