| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Todorov Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
petromaniq66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 03, 2009 9:31 Заглавие: |
|
|
Чудно ми е само .... защо са му 2 бр. 2N3055 - сигурно, като дефектира единия, другия да го имаш за резервен . |
|
|
 |
elmondo-ivan Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 03, 2009 15:58 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | От Българско- по-българско! | Поне знае ли някой производителя? И това ще помогне.Искам да го възтановя защото ми служи около 18 години без проблем  _________________ Ай сиктир,бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор... |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 03, 2009 18:29 Заглавие: |
|
|
и кво,две страници плява за нищо.Човека най-културно попита за схемичка,а вие почнахте да се бъзикате с него:че можело за 5 минути да свали схема-сигурно може ,че било с два транзистора,ми нали единия кат се работи другия трябва да почива,че било разработка на кгб,цру или там други за който само сте слушали,че съществуват(или са съществували).Дрън-дрън ако нямате какво да кажете конкретно,мисля,че е по-добре нищо да не казвате. _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 03, 2009 19:41 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | ми нали единия кат се работи другия трябва да почива | -работят в противотакт ?
Я по-добре кажи кой е гаража-производител, та да има нещо "ценно" и на втора страница  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Окт 03, 2009 21:35 Заглавие: |
|
|
Благодаря на колегата
zapad
Наистина във тоя форум повече се чешат клавиатури , вместо смислени отговори. _________________ Ай сиктир,бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор... |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 03, 2009 21:52 Заглавие: |
|
|
Благодариш на ... за това ,че ти изпрати схемата, отговори на въпросите ти, или? Уточни!
Я си погледни постовете от 1-ва страница и виж как на час по лъжичка описваш големото чудо. Всичко това не можеше ли да бъде в ЕДИН ПОСТ Бъди обективен!
С последния си пост клавиатурата направо я съдра! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Окт 03, 2009 21:57 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Благодариш на ... за това ,че ти изпрати схемата | Но и ТИ не ми я изпрати...И за сетен път се уверявам ,че наистина си ГОЛЯМ МОЗЪКККК _________________ Ай сиктир,бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор... |
|
|
 |
|