| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
chingiz_han58 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 04, 2009 11:18 Заглавие: осцилоскоп с1-118а |
|
|
| Иимам осцилоскоп с1-118а на които не работи хоризонталната развивка [свети в точка ] ще съм много благодарен ако някои е отстраниил тази повреда и я сподели Бладаря прдварйтелно |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 04, 2009 19:16 Заглавие: |
|
|
Да не си натиснал някой бутон за спиране на развивките? Имаш ли схема? _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |
don bazilio Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 04, 2009 19:20 Заглавие: Осцилоскоп С1 118 липса на развивка |
|
|
Не зная какво те притеснява .Аз имам същия с пълна документация .Не се плаши моя досега не ми е правил никакъв проблем само ключето за мрежата му сменях веднаж.От интерес съм разглеждал генератора за развивката но беше много отдавна.Мисля че беше елементарна с ТТЛ логика . Ако нямаш документация обади се не видях дали имаш адрес на пощата . На този форум и аз съм нов даже май ти си първия на който отговарям. Не знам как ги пращат .На пощата е по лесно с прикачен фаил.
Има си e-mail адрес в профила му Има и файлообменник за целта също |
|
|
 |
miro_mezdra Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 05, 2009 10:08 Заглавие: |
|
|
| Имал съм подобен проблем - прекъсваше превклчватела и не работеше на всички обхвати след почистване се оправи - така че го провери може да имаш късмет |
|
|
 |
|