| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stan4o__vd Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 05, 2009 16:48 Заглавие: дипломна работа |
|
|
| Колеги,наближава ми дипломирането и трябва да си избера някъква тема за диплома работа и да намеря нещо по което да се ръководя.Ако някои му не намира диплома работа и е на в електронен вид ще му бъда мнооооого благодарен ако ми пише и изпрати нещо.Най-добре темата да е в насока проектиране на някакъв цех или нещо сварзано с обзавеждане,проекриране или нещо подобно!БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!ДАНО ПОМОГНЕТЕ!!!!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 05, 2009 16:59 Заглавие: |
|
|
Да "се ръководиш" или "да я препишеш" Щото между двете има разлика...И тия работи не ги ли задават даскалите Или вече родното образУвание е стигнало и дотам.
И не е ли по-лесно да седнеш над учебниците вместо да чакаш наготово  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 05, 2009 18:22 Заглавие: |
|
|
То тук май по-скоро иде реч за средно образУвание.А и като му чета темата отпреди няколко месеца. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 05, 2009 19:16 Заглавие: дипломна работа |
|
|
За дипломните работи учителите давът да си изберем тема по наш избор,след което СИ ИЗБИРАШ учител (казва му се РЕЦЕНЗЕНТ) от електро какултета и ако той е свободен ти помага за ф-ли и т.н.!Аз трябва да си смятам със неговите стойности,а самото оформление би ми помогнало!Кога сте били студенти нз,но сега е така и аз нямам никва вина!Който е студент сега или е бил ПО СКОРО (близките 5-6 год) би ме разбрал и би ми помогнал!  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 05, 2009 19:33 Заглавие: дипломна работа |
|
|
| Bojilov написа: | | То тук май по-скоро иде реч за средно образУвание.А и като му чета темата отпреди няколко месеца. |
За да пиша във форума трябва да имам висше образувание,да съм работил и да имам супер познания по електротехника ли!Не съм такъв,но все пак малко от малко имам представа!  |
|
|
 |
gueswhoaz Опитен потребител

Регистриран на: 13 Юни 2009 Мнения: 603 Местожителство: По света и у нас
|
Пуснато на: Пон Окт 05, 2009 19:54 Заглавие: |
|
|
| Щом си признаваш че си не си техник с поне 5 години стаж тогава не ги наричай колеги. Много са чувствителни на тази тема. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 05, 2009 20:03 Заглавие: |
|
|
| gueswhoaz написа: | | Щом си признаваш че си не си техник с поне 5 години стаж тогава не ги наричай колеги. Много са чувствителни на тази тема. |
не съм знаел!извинявам се чисто-съдречно!!!и в университета нямам стажа на доцентите и професорите,а всички те се обръщат към мен с ''колега'' ,но аз се извинявам отново за грозната ''обида''на който се е обидил  |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 05, 2009 20:08 Заглавие: |
|
|
Май усещаш как трябва да сядаш да си смяташ сам дипломната работа..... _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 05, 2009 20:25 Заглавие: |
|
|
Надали някой ей така ще ти даде на готово дилмона работа, още повече ако самия той се е трудил да я напише. Мога да ти предложа доста добра дипломна работа, с реценция, оценена и защитена. Представлява управление на производствен механизъм - математически модел, на базата на който се избират алгоритми за управление, методика за настройка, симулация и т.н. Ако имаш интерес и можеш да отделиш някаква сума, пиши на лични. _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
|
 |
|