Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

дипломна работа
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
stan4o__vd
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 05, 2009 20:28    Заглавие: Отговорете с цитат

pepi_voinishki1957 написа:
Май усещаш как трябва да сядаш да си смяташ сам дипломната работа.....

смятал съм си няколко проекта сам и съм се справял,така че мисля че пак ще се справя!мерси обаче за помоща Wink Wink Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Пон Окт 05, 2009 20:57    Заглавие: Re: дипломна работа Отговорете с цитат

stan4o__vd написа:
За дипломните работи учителите давът да си изберем тема по наш избор,след което СИ ИЗБИРАШ учител (казва му се РЕЦЕНЗЕНТ) от електро какултета и ако той е свободен ти помага за ф-ли и т.н.!Аз трябва да си смятам със неговите стойности,а самото оформление би ми помогнало!Кога сте били студенти нз,но сега е така и аз нямам никва вина!Който е студент сега или е бил ПО СКОРО (близките 5-6 год) Smile би ме разбрал и би ми помогнал! Cool

Като седнеш да си пишеш дипломната работа наблегни и на правописа .Защото ......

давът
какултета
студенти нз
никва
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Окт 06, 2009 9:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинявам се че пиша във вече заключена от някой от колегите тема НО-
stan4o__vd написа:
аз се извинявам отново за грозната ''обида''на който се е обидил

Първо айде малко по-полечка с иронията. Twisted Evil
Второ-няма да е лошо да се запознаеш с правилника на форума.
Трето-да обърнеш внимание на забележката която ти е направил колегата Коцев.
Четвърто-
stan4o__vd написа:

смятал съм си няколко проекта сам и съм се справял

При положение че си се справял сам не виждам защо питаш за
stan4o__vd написа:
самото оформление

Което е най-елементарното нещо от цялото начинание.Не усещаш ли че сам си противоречиш,а и се излагаш Question Laughing
Никой не е длъжен да е техник,висшист,академик,доцент или т.н. по техническите науки за да пише тук.Но със сигурност няма и търпимост към разни готованци.Щото човек като ти чете темата се замисля "къв аджеба си го играл" през последните 4-5 години на студентстването си.А и преди това през средното образование,ако си учил на същата тематика.
А предполагам не учиш за висшист-аритметик или сметач,че тая дипломна работа да се свежда до запълването на дадени цифрички в готов вече проект и пресмятането им до краен резултат.А и предполагам тия две "видни" научни дисциплини сигурно с изобретяването на ЕЛКА-80 са отпаднали от плановете на нашите ВУЗове. Laughing
Колкото до обръщенията-Никой не е прекалено чувствителен.Но и мисля че най-в началото си пише точно и ясно-
Цитат:
Welcome to the bulgarian electronics professionals forum.

Хубаво е всяка жаба да си знае гьола(и местото в гьола Laughing ).
И аз самия не наричам техниците,които се занимават с ремонт на GSM-колеги.Щото отворен GSM и "кво има извътре" съм виждал само в случая когато си изпуснах моя и се изтрещя на паважа. Laughing
Така че нека си имаме уважението.А и си има прекрасно обръщение за целта-"съфорумци". Idea
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети