| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stoianow Опитен потребител

Регистриран на: 29 Дек 2002 Мнения: 213 Местожителство: Г.Оряховица
|
Пуснато на: Вто Окт 06, 2009 15:00 Заглавие: |
|
|
Проблема е в лоши спойки на всякъде - включитено и в захранването с издухване както подсказа колегата се оправи. Благодаря на всички отзова ли се. Пожелавам приатен ден и доходна седмица ина колегите от ВЕСТЕЛ да продължават все в тоя дух кавито са CRT такива са и LCD  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 06, 2009 18:45 Заглавие: |
|
|
Хич не ми се вярва да се е оправил с едно "издухване"! Ще ми е интерсно колко време ще работи? Не искам да съм лош пророк, ама аз не вярвам на оправяне с "издухване". Пък и продукцията на Vestel си е добра. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 06, 2009 20:31 Заглавие: |
|
|
| Подкрепям казаното от mitachi - "издухването" е само временно решение на проблема. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Окт 06, 2009 21:04 Заглавие: |
|
|
Тука поялника трябва да играе -и то навсякъде.Пипкава работа ,ама няма какС духалката може само да стигнеш до това ,че са спойки-ама истинската оправия е с поялника  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
stoianow Опитен потребител

Регистриран на: 29 Дек 2002 Мнения: 213 Местожителство: Г.Оряховица
|
Пуснато на: Сря Окт 07, 2009 9:06 Заглавие: |
|
|
ОХ и с поялника вчера бе очи останах и 2м тинол съм вкарал. С духалката само показа признаци на живот. Не казвам нищо за производстото на Вестел и на мен ми харесват  |
|
|
 |
|