| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 07, 2009 9:22 Заглавие: Регулиране на яркостта на GRUNDIG Chassis CUC6365 |
|
|
GRUNDIG Sydney 72 ST1772 TOP, Chassis CUC6365 - как става увеличаването на "яркост" - по традиция менюто на тия е направо да не казвам какво - контраст намирам, ама яркост не. _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Окт 07, 2009 11:28 Заглавие: |
|
|
Точно такова "раздвижено" като това, което имат, виждам за пръв път, а и всички надписи по него са се изтрили. Не знам дали е оригиналното - по- скоро май не е. А и точно Grundig не ми попадат често - сега си прегледах записки каквито имам - не ми е идвал нито един с оригинално дистанционно. А тия които се дават като заменяеми често имат допълнителни бутони, които не се ползват. Но щом става от специални бутони ще опитам да ги налучкам. Телевизора е на едни комшии и си е в тях, не ми е донесен, че е "голяма мечка" _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Окт 07, 2009 11:44 Заглавие: |
|
|
Имах предвид, че са точно за определената функция, а не да става като при старите Funai - натискаш едно бутонче с което избираш желаното и после с бутони "нагоре" и "надолу" се регулира. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 07, 2009 11:56 Заглавие: |
|
|
Да не бъркаш "яркост" с "контраст"?
Защото има пултове които нямат изведени бутони за тази регулировка (контраст).
На някои от тези (телевизори) има опция при която да не се показват аналоговите регулировки на OSD-то.
В случая как е?
Типични представители на пултове от тази марка.
Всички те се заменят от казаните по-горе:
 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Окт 07, 2009 12:29 Заглавие: |
|
|
Левия пулт е - както казах на него всичко се е изтрило. И мерси за снимката, на нея видях кои бутони са. По спомен отпреди няколко месеца, когато им го ремонтирах - беше изгубил образа - имаше лоши спойки - с един от бутоните се отваряше меню, в което имаше контраст и май още една настройка, не я помня точно коя, но тогава яркостта не можах да налучкам. Довечера ще опитам да видя какво ще стане.
P.S. Получи се. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
|