| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
YordanDjadjarov Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 08, 2009 16:19 Заглавие: neo tv-2077txs влиэане в сервиэен режим шаси 11АК30А14 |
|
|
| Телевиэора не се включва по никакъв начин,след смяна на паметта работи раэбъркано,с говора сменя каналите екрана е свит...Бихте ли ми обяснили как да вляэа в сервиэния му режим и да сложа всичко в ред.Благодаря ви! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Окт 08, 2009 16:29 Заглавие: |
|
|
По добре си намери точния дъмп.В файлообменника има пълно сервизно на това шаси. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 08, 2009 16:34 Заглавие: re: |
|
|
Пробва ли да го запуснеш с неговата памет с дистанционното ?
Има опция за защита от деца и няма да тръгне, ако не е пуснат от ДУ-то.
Има и вариант да е повредено и то. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Окт 08, 2009 16:34 Заглавие: neo tv-2077txs влиэане в сервиэен режим шаси 11АК30А14 |
|
|
Благодаря Ти колега за съвета,но 8 години не съм работил, сега се прибрах от Италия и несъм в час,моля да ме извиниш,но не разбирам нищо от това дъмб и ....... ако можеш дай линк за да се пробвам и да видя какво ще излезе  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 08, 2009 16:55 Заглавие: Re: re: |
|
|
Първо послушай този съвет пък после търси дъмБове. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Окт 08, 2009 17:51 Заглавие: |
|
|
| Телевизора тръгна, Хиляди благодарности на всички. Батериите са били слаби на дистанционното, и явно защитата за дица е била включена. Отново хиляди благодарности |
|
|
 |
|