| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 20:12 Заглавие: |
|
|
Вече я връщах един път - не работи - т.е. мрежа до първия компютър има, но връзка с рутера не става. Т.е. до адрес 192.168.50.2 има ping и мрежова връзка, но до рутера (192.168.50.1) няма ни ping нито връзка. _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 21:48 Заглавие: |
|
|
Като слагаш новата карта, сменяш ли IP адреса? Колкото и тъпо да звучи- рестарт на рутера? _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 22:36 Заглавие: |
|
|
Карах повече на автоматичен адрес, но слагах и "ръчен", обаче все тая, и рутера рестартирах. Ще я пробвам утре на друг комп и тогава ще и решавам съдбата.
P.S. Сега съм я сложил на друг компютър, без никакви настройки, само инсталирах драйвери (от същия диск) и работи! _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 13, 2009 10:27 Заглавие: |
|
|
| Това е проблемна карта която работи както и когато си поиска-избягвам да я ползвам ако имам избор! |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Вто Окт 13, 2009 22:35 Заглавие: |
|
|
RTL8139D имат менте вариант /компонент за 6-7 лева ама ха де/ - лесно се познават по нуждата да се инсталира ръчно драйвера на WIN XP. _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Окт 14, 2009 9:19 Заглавие: |
|
|
Да, тия дето ги имам са такива, Win XP не ги конфигурира (инсталира) без диска с драйверите. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Сря Окт 14, 2009 9:32 Заглавие: |
|
|
Ей това не го знаех че и те имат менте...Какво ти изписва като инсталираш драйверите?С еверест/айда какъв чип ти вади? _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Окт 14, 2009 10:53 Заглавие: |
|
|
Ами пише си RTL8139D. Инсталирал съм поне 7-8 такива и досега не съм имал проблем, а и както се оказа тая си проработи, като я сложих на друг комп, а на оня дето беше с проблемната мрежова, съм сложил друга, абсолютно същата, искаща драйвери - и тя си бачка. А тая проблемната, както писах по- горе, беше и работеше на компа най-малко година и преди да ми го донесат за преинсталация си работеше. Проблема се получи при мен, известно време след преинсталацията. Но сега втори ден с новата карта преинсталирания комп си работи ОК. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
veselin_63 Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 18, 2009 16:05 Заглавие: Проблем с мрежова карта RTL |
|
|
| И аз имам такава ,но си нямам драйвери.А ми трябват.... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Окт 18, 2009 16:15 Заглавие: Re: Проблем с мрежова карта RTL |
|
|
Да пращам? Размера е незначителен - 670 kB (некомпресирани, компресирани са около 270). _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
|