| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DMS_88 Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пон Окт 12, 2009 21:45 Заглавие: |
|
|
Принципно....
Но разлика между фортрон 450 и [url=http://mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=38191] PSU FORTRON EVEREST 1010/1KW[/url] НЯМА. И двете ги бие всеки корсар на цена, близка до тази на евтиното. Твърдя го смело, понеже на мощен комп с видео 9800х2 пробвах вариант 700 фортрон за дъното +1010 фортрон за видеото... не става. Corsair 650 W си ги подкара и още работи при личен мой познат, за когото беше и конфигурацията. _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
DMS_88 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 12, 2009 22:17 Заглавие: |
|
|
И това какво общо има с темата?
Да приличам на рекламно лице на Фортрон?
Това е доста прилично захранване на фона на останалите предлагани по нашия пазар, затова и го предлагам макар и развалено. Хората които са на "ти" с тези неща ще си направят много приятен подарък
Поздрави на всички _________________ Alfa Romeo |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 13, 2009 7:16 Заглавие: |
|
|
Ебати подаръка за 50лв,развалено че и ровичкано,хайде стига глупости ,то ново с гаранция струва горе долу толкова. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
DMS_88 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 13, 2009 16:57 Заглавие: |
|
|
Абе я се прегледай някъде не се излагай, нищо не е "ръчкано". Ново е 160-170лв разгледай сайтовете
Подарък е за тези които знаят за какво става въпрос, останалите като тебе само мрънкат и тичат в магазина за ново. Никого не карам на сила да го взима
ПП: Аз съм кротък, просто ми стана смешно  _________________ Alfa Romeo
Последната промяна е направена от DMS_88 на Вто Окт 13, 2009 17:08; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 13, 2009 17:04 Заглавие: |
|
|
| DMS_88 написа: | | Абе я се прегледай някъде не се излагай. |
Я по-кротко  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Вто Окт 13, 2009 22:46 Заглавие: Re: Продавам Fortron EPSILON 600W за ремонт |
|
|
| DMS_88 написа: | | Взех го да го поправям, но нямам време - нещо по-сложно е отколкото предполагах. |
| DMS_88 написа: | | нищо не е "ръчкано" |
| DMS_88 написа: | | Това е доста прилично захранване на фона на останалите предлагани по нашия пазар |
На фона на кое? На това може би? Цената е под 160 и е първата попаднала ми.
На фортрон вяра нямам вече... успех де, за 50 лева не е зле, ама няма гаранция. А и захранване с повреда в първичната част се поправя доста по- трудно, отколкото такова с изгорял шотки диод  _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
DMS_88 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 13, 2009 23:18 Заглавие: |
|
|
Не твърдя, че това са най-великите захранвания на света. Поправям се ако така е прозвучало. В крайна сметка никого нищо не задължавам, а просто предлагам. Повредите не ги определям аз. сам ще си го оправя като намеря време така или иначе., жалко че ме нахраниха на безплатната диагностика _________________ Alfa Romeo |
|
|
 |
|