| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mteddy Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 13, 2009 7:35 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Въпросът ми е такъв.Как мога да си настроя мониторът да влиза в Sleep Mode, след като си загася компютъра? |
А какво става, когато си изключиш компютъра? Картината ли остава или имаш OSD "No Signal" ,примерно? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 13, 2009 8:05 Заглавие: |
|
|
Ако монитора не "заспива" след изключване на компютъра, значи драйверите нямат нищо общо. Доста от сега продаваните TFT монитори вървят без драйвери и си работят ОК. Иначе LG-та колкото съм инсталирал, им дават диск с драйвери, но мисля, че не в тях е проблема. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
ProstiO Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 14, 2009 21:47 Заглавие: |
|
|
| mteddy, ми дава ми "Check the signal cable", a относно драивърите, качвам ги и то точно тези които трябва да се качат, и дори след инсталацята на новият Windows пак не гасне. Идея вече намам защо, не че е много голям проблем да натисна едно копче но... |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Сря Окт 14, 2009 23:50 Заглавие: |
|
|
| Едва ли ще е от това , но има кабели нови ,май от Пасат ги взимах с който се получаваше подобен ефект. |
|
|
 |
mteddy Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 15, 2009 7:19 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | ми дава ми "Check the signal cable" |
А когато изключиш(измъкнеш) видео кабела, без да гасиш компютъра, пак ли е така? Сподели и как се държи индикацията(светодиода). |
|
|
 |
ProstiO Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 16, 2009 10:01 Заглавие: |
|
|
| Дори когато извадя кабела от монитора ми дава "check signal cable".В упътването на монитора пише че когато угасне LED индикацията трябва да "Flicking".Но само веднаж когато си загасих компютъра мигна за секунда в зелено(а попринцип е червено), и пак се пусна. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Окт 16, 2009 11:18 Заглавие: |
|
|
"Check signal cable" - така трябва да си излиза при липса на сигнал, независимо дали заради изключен компютър, или невключен сигнален кабел. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
ProstiO Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 16, 2009 19:52 Заглавие: |
|
|
| ivankrivodol написа: | | "Check signal cable" - така трябва да си излиза при липса на сигнал, независимо дали заради изключен компютър, или невключен сигнален кабел. |
Значи това му е нормалният екран които трябва да ми показва, така ли да го разбирам |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Окт 16, 2009 19:59 Заглавие: |
|
|
Нормален, ако липсва сигнал. Освен това все пак трябва да угасне след звестно време - досега не съм срещал монитор (освен някои модели стари CRT), който да не гасне в StBy при липса на сигнал - това ако не се лъжа е едно от изискванията на някаква европейска директива за пестене на енергия. Не вярвам да има съвременен производител, който би си позволил да не я спази.
П.С. пичове, какъв час показва при вас форума - там дето пише кога е пуснато мнението - забелязвам, че при мен показва с 1 час назад (вместо 21.00 - 20.00) - досега не ми е направило впечатление такова разминаване... _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 16, 2009 20:13 Заглавие: |
|
|
| ProstiO написа: | | ...В упътването на монитора пише че когато угасне LED индикацията трябва да "Flicking"... | Тоест трябва да мига. В менюто някъде мярнах една опция за тоя индикатор дали да се гаси след 15 сек. Провери какво става 15 сек. след като се изключи кабела, когато е активна тая опция. И според мен след известно време трябва да си мине в StBy и да изчезне надписа "Check signal cable".
P.S.: За тази опция става въпрос: или пробвай има ли промяна при Factory reset. Oтносно часа и часовата зона тук си има тема по въпроса.
Последната промяна е направена от Mario-G на Пет Окт 16, 2009 21:08; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
|