|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
king_lion Нов потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Deliya Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 17, 2009 14:46 Заглавие: |
|
|
Този елемент е означен като разширите - логика. Има и друго означение ЛД, ако настоящото е произведено преди 1973 г. Има го в момента на склад в руски фирми една от които е: http://www.einfo.ru/dist2507.html _________________ Няма невъзможни работи, има много трудни работи. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 17, 2009 15:08 Заглавие: |
|
|
Deliya, тези схеми са произведени в Ботевград и от снимката повече от ясно личи, че едната е от 90 година 13 седмица, а другата 89-а, последната 52-а седмница на годината.
Префикса ЛП е за интерфейсни схеми.
И доколкото си спомням това бяха някаква двойка приемник/предавател за сериен обмен.
(Буфер формировател).
Каква е същността на питането?
Чисто любопитство или наистина някаква необходимост. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 18, 2009 8:39 Заглавие: |
|
|
NTE2631, Integrated Circuit Quad Differential Line Driver
NTE2632, Integrated Circuit Quad Differential Line Receiver |
|
|
 |
king_lion Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 20, 2009 14:37 Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички в този тред за оказаната помощ, най-вече на ELP и RC.
Всъщност аз не разполагам с тези схеми - дори не са точно в моята сфера на интереси; преди няколко дни бях помолен от човека, поддържащ този виртуален музей:
http://www.155la3.ru/
за инфо отн. тези ICs (те явно са българско производство, а аз съм явно българин под прикритие )
Та така - и аз се разтърсих - първо из моята лична библиотека, после по български Онлайн такива - накрая единствено успях да намеря каталог на НПСК ППТ Ботевград за 1985г, където обаче тези не са описани. Проверих и Русенската централна библиотека - вече мислех да ходя и до университета...
И така стигнах до постване в този форум. Така че, въпросът не е само от любопитство
Мисля, че NTE2631 и NTE2632 ще да са напълно достатъчни на г-н Рубцов (хостът на www.155la3.ru ) ; също ще му пратя и линк за този тред - така че "правото на авторите" да не се нарушава.
Евентуално бих помолил ELP ако знае за каталог, където връзката м/у търсените ICs и NTE2631 и NTE2632 е дадена черно на бяло (аз не се съмнявам, просто мисля че ще е по-изчерпателно за г-н Рубцов).
Още веднъж БЛАГОДАРЯ! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|