| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
galov_p Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 11:10 Заглавие: проблем с ktn 1409 code |
|
|
Кплеги някой да знае как се отключа този ТВ.ще съм благодарен ако някой ми пусне и памет за него.Процесор lc863328a и 24с08 _________________ Всичко що е спам във форума,все е от GALOV_P! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 11:33 Заглавие: |
|
|
Изпратих няколко памети,но мисля,че телевизора тръгва и с празна. _________________ Димитър |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 11:36 Заглавие: |
|
|
Много благодаря dima. _________________ Всичко що е спам във форума,все е от GALOV_P! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 11:47 Заглавие: |
|
|
| В оригиналния пулт има скрит бутон за сервиз. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 13:02 Заглавие: |
|
|
| на оригиналния пулт не намирам скрит бутон и най интересното е че в горния десен ъгъл има само едно катинарче при натискане на бутони 1/2/3/5 нищо не реагира като на вкарване на код нама тирета нито звездичи нищо. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 13:03 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | на оригиналния пулт не намирам скрит бутон и най интересното е че в горния десен ъгъл има само едно катинарче при натискане на бутони 1/2/3/5 нищо не реагира като на вкарване на код нама тирета нито звездичи нищо. |
извинете госта бях аз _________________ Всичко що е спам във форума,все е от GALOV_P! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 13:45 Заглавие: |
|
|
ДОКЛАДВАМ проблема си беше в записа на паметта в ТВ намерих парчета от гирлянди които са 100% проводими незная как но са успяли да скапат частично паметта в менюто на този ТВ не намерих нищо за заключане. Да кажа само как стана малко по сложно но се получи; от една памет на dima която имаше проблем с Н поз. и V размер и оригиналната си направих една като копирах доста от тази на dima БЛАГОДАРЯ на всички които ми отговориха ЗАКРИВАМ ТЕМАТА  _________________ Всичко що е спам във форума,все е от GALOV_P! |
|
|
 |
|