| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
бай Марин Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 17, 2009 1:27 Заглавие: Монитор Medion MID7417TF |
|
|
| Привет на всички.Имам проблем с монитора.Не заработва веднага при пускане на компа като светодиода мига постоянно.При топло време включва след около минута до пет.Но сега вече застудя и е нужно повече време до половин час например.Помагам за по бързо включване с сушоар след като съм свалил задния капак.Иначе монитора си работи добре за годините си -2003г. Ще ми се да разбера възможен ли е ремонт и в какво се състои. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 17, 2009 9:21 Заглавие: Re: Монитор Medion MID7417TF |
|
|
| бай Марин написа: | | възможен ли е ремонт |
Да
| бай Марин написа: | | и в какво се състои. |
В подмяна на части.Объркал си инструмента-иска поялник.Със сешоара не става.
Насочи се към тая тема-ЛИНК _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Съб Окт 17, 2009 10:35; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
бай Марин Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 17, 2009 10:17 Заглавие: |
|
|
| Привет.Благодаря за отговора.Ще попитам още малко:скъп ли е ремонта и захранването ли е причината.Не разбирам почти нищо от електроника.От електротехника хващам по нещо.Знам че не е достатъчно за да се справя,но мога да насоча техника,който ще я ремонтира. Усмихнат ден въпреки лошото време! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 17, 2009 10:35 Заглавие: |
|
|
Скъп или евтин-според зависи.При тая марка дори и не се знае какво точно има сложено вътре.По-скоро-не.Като себестойност на елементите едва ли ще легне скъпо.По-скоро,като труд,докато се хване дефекта и дали е отстранен. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Deliya Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 17, 2009 15:01 Заглавие: |
|
|
По това описание на дефекта и предполагаемото време за диагностиката си пригответе минимум 35.00 лв. Това е при положение че не е поврпедена някоя екзотична, скъпа и трудна за доставка част - което за съжаление започва да се случва. _________________ Няма невъзможни работи, има много трудни работи. |
|
|
 |
|