| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Velkov Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 235 Местожителство: София-ж.к.Люлин 3
|
Пуснато на: Нед Окт 18, 2009 20:19 Заглавие: Проблем с касетките на принтер LEXMARK X5495 |
|
|
Днес си купих нов прнтер с касетки в него.В магазина ми казаха че касетите са пълни на 30 процента и затова си купих и рефили за пълнене на касетките.Нямах никакъв проблем с зареждането,но докато принтирах ми направи впечатление че индикатора за мастилото ми показа че са почти празни Пробвах да го рестартирам като свалих касетите отново и го изключих от мрежата но пак ми показвахе скалата че са почти празни а това не е вярно.Сипах страшно много мастило.Ще може ли някои да ми поясни как точно да рестартирам скалата за касетките
Благодаря ви предварително !!!!!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
GreenWire Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 18, 2009 20:55 Заглавие: |
|
|
| пробва ли да преинсталираш драйвера, преди и на мен ми правеше такива чакмаци един принтер и се оказа от драйвера |
|
|
 |
Velkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 19, 2009 18:08 Заглавие: |
|
|
| ДА ! И не става пак ми показва същото. |
|
|
 |
elozew Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 19, 2009 20:28 Заглавие: |
|
|
опитай това:
"Go to Printers, Select your current printer, Select Properties, Find info on change ink cartridge and select new or changed and then select apply." |
|
|
 |
pldim Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 19, 2009 20:54 Заглавие: |
|
|
| ако така не стане /виж по-горе поста/ печаташ без да ти показва колко са пълни касетите ... по-вечето принтери искат нови касети , за да работи правилно брояча, успех |
|
|
 |
Velkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 03, 2009 12:12 Заглавие: |
|
|
Проблема е като ми покаже датчика за мастило един хикс върху касетата а мастилницата е пълна до горе.Видях в "Гугала" един видео клип как със същите рефили пълнят касетата и всичко им работи,но за съжаление при мене е става! Използвам същите рефили изпълнявам същите стъпки и не става не мога да рестартирам скапаната касета.
Моля Ви много ПОМОГНЕТЕ МИ  |
|
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 03, 2009 12:40 Заглавие: |
|
|
| Според отговорите, дадени тук само касетите с #28а, #29а, 34 и 35 стават за пълнене, ако са #28 и #29 - не стават. Провери какъв е номера на твоята. Иначе се помнят номерата на последните две касети и ако имаш две стари, слагаш ги една след друга и включваш принтера. Като те попита нова ли е, даваш "yes", след това слагаш третата (пълнената) и като те попита пак даваш "yes" изчакваш няколко секунди и си готов. |
|
|
 |
|