| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sjilx Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 20, 2009 14:49 Заглавие: RQ: интегрални регистри |
|
|
| Здравейте, трябва ми информация за "изследване на интегрални регистри" за един училищен протокол. Може ли да ми кажете от къде да намеря тази тема? Търсих в интернет, но просто нищо не намирам. Казаха ни да търсим в интернет, но просто не намирам. Благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 20, 2009 15:22 Заглавие: |
|
|
| А може ли по подробно, защото така ... Обясни ни ... |
|
|
 |
sjilx Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 20, 2009 15:36 Заглавие: |
|
|
| Еми трябва ми информация за интегрални регистри. Просто това. Какво представляват, видове, схеми и т.н. за една презентация. Пиша в интернет, но нищо не намирам... |
|
|
 |
grizzly Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 20, 2009 15:55 Заглавие: |
|
|
| Опитай с Shift registers в Гугъл. (местещи регистри) |
|
|
 |
sjilx Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 20, 2009 16:17 Заглавие: |
|
|
| а други идеи? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 20, 2009 16:29 Заглавие: |
|
|
Какви други идеи-това което ти е дал Grizzly е пре-пре достатъчно като гледам.Като гледам само колко е информация за периода от 22минути докато се пръкна поста ти силно се съмнявам дали въобще си я погледнал. Това говоря само на първата страница от гугъла.
Сега ако си решил че трябва да седне някой вместо тебе да ти го преведе,да ти го напише,па ако може и да го занесе вместо теб на училище-нещо си объркал форума... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
sjilx Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 20, 2009 16:34 Заглавие: |
|
|
Нещо не си разбрал/а ти. Просто съм отворен за още идеи защото информацията за местещите регистри не е достатъчна ;]
8. Отговаря се с помоща на бутона (отговор), а не с (цитат). Забранени са едносрични отговори, само с емотикони, цитирането на цял пост и картинки, както и цялостното цитиране на последния пост. Подобни постове - ще бъдат модерирани, а при системно несъобразяване - изтривани.  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
|
|
 |
|