| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
grizzly Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 26, 2009 0:04 Заглавие: |
|
|
Повтарям.
НЯМА известен механизъм за разгонване на комари със ЗВУК. След като си купих един такъв "разгонител" който очевидно не функционира и отделих няколко часа да го тунинговам ( и пак не действаше) попрочетох тук там.
Има едни спирали за открито които горят 8 часа и що годе помагат. Има и РАИД ел. миризливки за помещение които пак помагат.
Само ХИМИЯ помага срещу комарите. Не си хабете парите за ел. комароразгонители и енергоспестители. Вече и в МЕТРО.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пон Окт 26, 2009 0:19 Заглавие: |
|
|
Точно бях с електронен с таблетки който е ( правоъгълни ) на Raid и беше на 1м от мен и пак ме хапят! _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 26, 2009 0:46 Заглавие: |
|
|
По-добри са едни електро шишенца с нагревател. Карат към 2-3 месеца.
Тия таблетки са български. Казваха се ЯНДА преди 10-12 години, караха една таблетка месец, 2-3 че и повече. Обаче ги купи РАИД и ги направи да карат по 8 часа. Както и на РАИД спрейовете против хлебарки едно време работеха. Отдавна не работят.
За съжаление трябвало да се продава.
(защо няма иконка със среден пръст). |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 26, 2009 1:29 Заглавие: |
|
|
За хлебарките .. тоя Raid! Аз я пръскам и тя цялата в пяна и си тръгва . Но баща ми докара от някъде един прах като брашно без марка и маркировка... в затворите го ползвали май. Е няма такова чудо за 1 ден ги смля и после 3-4 години хлебарка Йок! Но тия комари много ми лазят по нервите.... както и тия миризливки дето им викат.. едни зелени такива  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
zaioristu Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 26, 2009 11:55 Заглавие: |
|
|
| от къде да го взема тоя прах,че от съседите прескачат от време на време и у нас. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 26, 2009 11:59 Заглавие: |
|
|
Нямам идея... къде ли не съм питал никой не разбира за ко му говоря.. То трябва някой санитарен дето е по затвори и т.н. те знаят особено ако са от повече години.. И не е отровен ( имах котка която го душеше и няма проблеми ) а го мореше само докато минеха през него... направо беше гробище за 1 вечер! _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 26, 2009 16:59 Заглавие: |
|
|
Схемата трябва да работи на основна честота 7KHz.Първо пускам генератора без резисторите,които идват от 4060 и ако е необходимо,променям стойности.След това вързвам всичко и отново проверявам с честотомера.Честотата трябва да варири в границите на 6-8 KHz.За да има някакъв ефект,свирката трябва да е постоянно включена и все пак да се вземат мерки да се ограничи достъпа на гадините.Както писа тук някой-устройството не може да ги изтрепе,само им срива комфорта  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 26, 2009 17:53 Заглавие: |
|
|
| Белия прах бил препарат против колорадски бръмбари от селскостопанската аптека. Обаче го били спряли от скоро. Някаква пудра с която се ръси е. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 26, 2009 18:20 Заглавие: |
|
|
ДДТ!Едно от най-опасните "изобретения"-не само за гадините,ами и за хората! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
gueswhoaz Опитен потребител

Регистриран на: 13 Юни 2009 Мнения: 603 Местожителство: По света и у нас
|
Пуснато на: Пон Окт 26, 2009 19:43 Заглавие: |
|
|
| grizzly написа: | Както и на РАИД спрейовете против хлебарки едно време работеха. Отдавна не работят.
|
Tе просто хлебарките мутираха и не ги лови отровата която си е все една и съща. |
|
|
 |
|