| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pocoloco Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 26, 2009 12:16 Заглавие: Разпродавам стара битова техника с някои дефекти |
|
|
Видеорекордер JVC HR-D541EE(с повреда в механиката за касетата)-50Лв.
Мини компонент Watson CO6757(не му свети дисплея и микретата за капака на CD е за смяна-понякога диска го вижда понякога не)-40Лв.
Диктофон SONY TCM-939+адаптер(работи и на батерии)-(пращи при усилване/намаляне на звука)-30Лв.
Auto CD/MP3/FM/RDS/USB/MMC/SD Megakick-За части(работи му само радиото и панела)+видеокарта Nvidia FX 5200 128/128(неработеща,здрави кодензатори,с охлаждането-за останалото не знам)--общо-20лв.
При някакъв интерес и за снимки: [email protected] Гр.Варна |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 26, 2009 12:47 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | микретата за капака на CD е за смяна-понякога диска го вижда понякога не) |
Ако си мислиш ,че затова не вижда диска -жестоко се лъжеш ,по лошо лъжеш и хората ! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 26, 2009 12:54 Заглавие: |
|
|
| Първо-не лъжа никой!Второ за да го пиша значи съм пробвал!Трето посочил съм евентуален проблем-не казвам че като се смени микретата и ще стане совалка!И накрая-не продавам кой-знае каква свръх-модерна техника,а просто разчиствам вкъщи-ако на някой му трябва-ок,ако не в казана!Поздрави! |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 26, 2009 16:53 Заглавие: |
|
|
Добре де,ама аз продавам видеорекордер SONY-напълно изправен за 40 кинта вече втора година Нови са по 50-60 лева.Свери си цените,защото парите,които искаш никой няма да ти ги даде!Сори за спама  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 26, 2009 17:19 Заглавие: |
|
|
| Няма проблеми!Просто не съм посочил че цените не са крайни.Ако на някой му трябва нещо да пише,ако не-да не го прави!За предпочитане на пощата,за да не флуудим темата. |
|
|
 |
|