|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nikolai_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 26, 2009 17:27 Заглавие: 6 степенен пакетен ключ за електрожен |
|
|
Знаете ли как се подвързва такъв ключ. 6 степени си има и е от електрожен.
Ако може проста рисунка или нещо такова. _________________ Таз година булка , догодина...- две ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ГОГО ТОК Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 27, 2009 7:41 Заглавие: |
|
|
Здравейте .
За Кракра Е 01У ли става въпрос . Особенно след пренавиване и разместят изводите става от малък електрожен голям проблем . Инфото което имам надали е актуално , беше пренавиван и всичко беше в областа на фантастиката и божията намеса , но все още работи и майстора като се видим не ми се оплаква . Ако някой има такъв работещ и не го домързи , да го снима от вътре и закачи . |
|
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 27, 2009 19:21 Заглавие: |
|
|
Сещам се за поне два (масово използвани) вида свързване в зависимост от електрожена. При едното се променя броя навивки в първичната, с което напрежението във вторичната и от там и тока. При другото се комутират намотките на първичната, разпределени на двете рамена на несиметричен П траф, но без да се променя броя активни навивки и така се променя несиметрията на трафа с което и тока.
Първия начин е елементарен, втория - виж прикачения файл. Дело е на потребител от форума Инж. Васил Сапунджиев.
Ключа ти би трябвало да е с 12 извода - 6 чифта по два. При всяко положение има връзка само между изводите на съответния чифт.
Толкова с оскъдното инфо което си дал. _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|