Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Sony MHC-RX70-няма сигнал към крайното стъпало?

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nasakoman666
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Окт 28, 2009 20:51    Заглавие: Sony MHC-RX70-няма сигнал към крайното стъпало? Отговорете с цитат

Здравейте,нов съм в този форум и моля за малко помощ: оня ден стереоуредбата ми (модела е в заглавието на темата) внезапно спря. Крайното стъпало си работи,както дековете,CD-тo и тунера. Проблемът е, че според мен няма сигнал до крайното стъпало от предусилвателя.Матрицата за честотната лента на дисплея също не работи.Показва единствено когато усилвам/намалявам звука или настройвам еквалайзера.Това ме наведе на мисълта за проблем в предусилвателя. А 2 дни преди случката,всеки път когато я пуснех,първите 2-3 секунди се чуваше тих брум,независимо колко е усилена,нито дали е включен тунера или аудио входа към компютъра.
Моля за някой съвет,кое да проверя и ако може да ми кажете откъде да си намеря ел.схема,понеже пробах с търсачката,но не ми излезе нещо полезно. Благодаря

Exclamation Arrow Като търсиш някаква документация-[url=http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=44200&topicshow=Преди%20да%20пуснете%20тема%20се%20уверете%20че%20мейла%20ви%20е%20видим!]тая[/url] тема за теб не важи ли Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
nasakoman666
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Окт 28, 2009 22:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Айде моля малко по-любезно,съзнавам че съм нарушил правилата на форума,но има и друг начин да го кажеш.Пък и за да ми пратят линк поща не ми трябва нали Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Окт 28, 2009 23:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж кво бе мойто момченце,на ден се разправям с по "един вагон правостоящи" такива като тебе дето ги е домързяло да погледнат правилата на форума.Освен за имейла си в разрез с един куп правила.Най-малкото щото те е домързяло да премериш/провериш поне нещо.Което автоматично прави темата лишена от всякакъв смисъл.
А ако пък не знаеш къде и какво да премериш и провериш,че да си помогнеш поне малко и сам(та да може да ти помогне и някой повече)
-->има сервизи.
Не мисля че с нещо тона на забележката ми е неучтив.Ако смяташ че някой ще се обърне към тебе "Уважаеми и достопочтенни потребителю,ще ви помоля,ако не ви затруднявам да прочетете правилата и ако не ви притеснявам да си оправите мейла от профила,за което предвърително се извинявам и моля за прошка"-значи нещо си объркАл форума. Evil or Very Mad
И ако обичаш да не философстваш "какво можело и какво не можело да ти се прати,линкове и прочие"-правилата са за да се спазват,а не да философстваме по тях,как според нас мОжело...
А за публично коментиране на действия на модератор отнасяш и съвсем официално предупреждение Exclamation
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети