Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ре

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
darkangel
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Окт 29, 2009 6:12    Заглавие: ре Отговорете с цитат

знам какво е транзистор и диод че даже и интеграла и просесор не сам толкова бос миналата година започнах един проект наречен MEGASQIRT и взе че се получи нещо което работи/за сега само на компа а догогина като се прибера и на колата ще го сложа/ но там хората ми пратиха СХЕМА и нямаше проблем да се налепят частите не казвам че сам в час с телевизорите но не пречи да опитам та ако на някои му се занимава и има схемата и не прдсавлява проблем нека ми я прати до колегата с пост в темата Very Happy мисля че знам какво е транзистор хаиде даи идея от каде да започна Very Happy правил сам само китчета но явно сам късметлия и са ми тръгвали от раз никога не сам търсил повреда в сехема и затова потърсих помощ в този форум някои ако мже да помага поздрави
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Окт 29, 2009 9:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Аман от идиотски теми.Айде стига си цапал форума с глупостите си.
Ще ти я прати "при дядо на село".И ще ти прати "на босият цървулите",според изключително "богатата и подробна" информация,която си дал. Twisted Evil
Не само че не личи да си грамотен поне малко на тема електроника,но не личи и да си грамотен по отношение на българската граматика на ниво първокласник.Щото ако беше,щеше да сложиш поне едно изречение,главна буква или препинателен знак.
А от това да знаеш,"какво е резистор" до ремонта на даден уред,разликата е от земята до небето.То и аз знам какво е четка,но това не ме прави художник.
Насочи се към сервиз или към близкия казан-по избор.И по "белия свят" има сервизи.
А че си имал "време за губене"-ами хубаво-ама ние пък нямаме време да се занимаваме с глупостите ти и неграмотните ти писания.
Така че вместо да ровичкаш,където не ти е работата-вземи залегни над някой учебник по българска граматика...

P.S.И ако обичаш да не ми пълниш ЛС с озверелите си писания
darkangel написа:
НЕШТАСНИК

Получаваш официално предупреждение,а при следващи подобни изяви мисля да те запозная и с бан-листата. Twisted Evil
Поне да го беше написал без правописни грешки. Twisted Evil
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети