|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
MaLixx Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 29, 2009 12:37 Заглавие: Може ли ? |
|
|
Здравейте на всички Имам един интересен въпрос, на който се мъча да отговоря Та.. може ли от Фм трансмитер да се извади директен аудио сигнал който да се подаде на входа на AUX ? Ако някой е запознат ще съм много благодарен да сподели Аз лично не можах да намеря необходимата информация и за това се обръщам към по-висше стоящите  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
stefp Опитен потребител

|
|
|
 |
golemiga6ti Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 29, 2009 14:21 Заглавие: |
|
|
| Да може да се направи. Аз лично направих такова на моя opel corsa c, само дето оригиналния cd player нямаше aux, и извадих тунера за радиото за да му намеря изходите ляв и десен канал, след това ги закачих на женски жак 3,5мм с превключващи контакти, върнах тунера на мястото. После изнамерих левия и десния канал на трансмитера, също ги свързах към мъжки жак 3,5мм. Женския куплунг го изведох на лицевия панел на цд-то. Трансмитера го захраних от изхода за автоматична антена на цд-то, така като се пусне цд-то тръгва и трансмитера. И като не е включен трансмитера в жака работи радиото като го вкюча радиото спира и тръгва трансмитера, така си включвам и GPS-то и каквато и да е mp3 музика, а ако искам мушкам нормално цд и слушам и него. Един вид добавих му AUX. |
|
|
 |
MaLixx Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 29, 2009 21:22 Заглавие: |
|
|
да точно това имах предвид защото при мен ситуацията за цд е много сложна понеже всичко е вградено.. колата ми е сеат ибиза 2001 с големия дисплей и ако почне да се реже там става една каша а и не стои добре и поне десеттина копчета от фабричното радио ще останат там само за окраса,което никак не ми харесва.А все пак с трансмитера през радиото има смущения и не е толкова чист звука.. а така ако се пусне директно сигнала няма да има грешка за малко пари става голяма работа.. скоро като се освободи време ще започна процедурата показана от stefp.Когато приключа ще споделя снимки и стъпка по стъпка действията Благодаря за коректността и бързите отговори  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|