Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Кабелна телевизия без кабел

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
gotyn
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: ruse

МнениеПуснато на: Пет Окт 30, 2009 0:05    Заглавие: Кабелна телевизия без кабел Отговорете с цитат

Когато застана с портативния си телевизор под входящия сплитер на кабеларката в къщи хващам почти всички канали на антена. Как да усиля сигнала , че да мога да гледам кабелната на стайна антена в целия апартамент без да прекарвам кабели.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tito_trifonov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София, Благоевград

МнениеПуснато на: Пет Окт 30, 2009 0:10    Заглавие: Re: Кабелна телевизия без кабел Отговорете с цитат

gotyn написа:
Когато застана с портативния си телевизор .......

Ти сериозно ли бе човек??? Не мисля че това ще е лесно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла MSN Messenger
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 30, 2009 9:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Като си платиш.15лв е ебаси...
Айде да не бъдем чак толкова "българи"(да се чете "цигани"). Twisted Evil
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
пламенхар
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: софия

МнениеПуснато на: Пет Окт 30, 2009 10:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Не ,че одобрявам идеята ,но да не забравяме,че за повечето българи това е сериозна сума.
Върнете се в началото
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 30, 2009 10:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Темата (как да се гледа кабелната из всички стаи без да се прокарват кабели) е на само една стъпка разстояние от това как да се краде (и разпространява, продава) сигнал. Не, че е трудно, но едва ли трябва да се коментира тук Confused
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
miro_mezdra
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Мездра

МнениеПуснато на: Пет Окт 30, 2009 11:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Едва ли ако се снабди с антени и усилватели навсякъде ще излезе по безпари отколкото да си плаща кабелната Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 30, 2009 11:18    Заглавие: Отговорете с цитат

miro_mezdra написа:
....

Именно.Начинанието нито е толкоз просто,нито е толкоз лесно.А че е лишено от смисъл е ясно.
То ако ставаше така и сичко що фърчеше се ядеше...Но ние "българите" нали обичаме да минем метър и да пробваме дали пък този път с пръднята няма да стане боя...
А на който му не стигат 15лв да си плати кабелната-
-да иска от техните
-да се хване на работа.
Все пак мисля че говорим за 15лв,а не за 150 хиляди за трансплантация на костен мозък...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
gotyn
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: ruse

МнениеПуснато на: Пет Окт 30, 2009 17:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте всички,
Втрещен съм , че всички моментално си помислихте за кражба, може би до там се простира манталитетът ви. Дане би да съм сбъркал форума. Аз кабелната си телевизия си я плащам дори авансово,както и интернета, но ако за -нета имам безжичен рутер и си работя с лаптопа из целия апартамент, не мога да гледам телевизия навсякъде без да влача кабела подире си. И телефонът ми има ТV , но няма вход за кабел. Моля ако не съм сбъркал форума да ми пишат само техници. И аз имам някои виждания които мога да споделя с колеги. Останалите дребни душици просто моля да не пишат за да не се издават че наистина крадат -я ТV, я точец, я водица или нещо друго.

Сега видях, часовете когато сте писали отговор. А бе хора вие на работа не ходите ли?От какво се издържате. Май наистина този форум не е за работещи знаещи и можещи. Дано не обидя някой.
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 30, 2009 17:28    Заглавие: Отговорете с цитат

gotyn написа:
може би до там се простира манталитетът ви.

Айде ако обичаш да не раздаваш квалификации за манталитета на хора,които грам не познаваш.
gotyn написа:
Аз кабелната си телевизия си я плащам дори авансово,както и интернета, но ако за -нета имам безжичен рутер и си работя с лаптопа из целия апартамент, не мога да гледам телевизия навсякъде без да влача кабела подире си.

Като си я плащаш-има сплитери.Други методи за това което искаш-няма или поне тия които ги има не са много удачни.Във форума е писано многократно.
gotyn написа:
Моля ако не съм сбъркал форума да ми пишат само техници.

А ти писалите във темата какви мислиш че сме-овчери ли Question
gotyn написа:
Останалите дребни душици просто моля да не пишат за да не се издават че наистина крадат -я ТV, я точец, я водица или нещо друго..

Останалите "дребни душици" можеш да тръгнеш на крака да провериш дали крадат нещо или пропускат да платят някаква държавна такса или налог-ток,вода,данъци,осигуровки и т.н.
Само да не излезе накрая че плащаме повече отколкото пари внася на държавата цялата ти фамилия накуп. Twisted Evil
gotyn написа:
А бе хора вие на работа не ходите ли?От какво се издържате. Май наистина този форум не е за работещи знаещи и можещи. Дано не обидя някой.

Нямаме си.Седим по цел ден и чакаме да се довлече от някъде някой такъв като тебе и да тръгне да ни обяснява кой е техник и кой не е и да ни поучава "що не работим"... Twisted Evil
Надявам се усещаш че така както си тръгнал "с рогът няма да я бъде"(поне не за дълго Twisted Evil ) и отнасяш официално предупреждение Exclamation

P.S.И ако обичаш да не ми пълниш ЛС със заплахи и политизирани глупости Exclamation Evil or Very Mad

P.S.И понеже явно не мислиш да се спреш въпреки няколкото забележки-участието ти в този форум приключва Exclamation
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети