| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
abada07 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 29, 2009 17:33 Заглавие: Постоянно светещ знак на таблото на Хюндай |
|
|
Здравейте,
Карам Хюндай Лантра-98г. 1.6 16V.Постоянно ми свети на таблото знака с въздушните възглавници.В кой сервиз ще ме посъветвате да отида в София за да ми свършат работа,щото не всички разполагат с необходимата техника.
Благодаря... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 29, 2009 18:02 Заглавие: |
|
|
| Аз съм за Юве. Но е с предварително записване. |
|
|
 |
tito_trifonov Опитен потребител

Регистриран на: 28 Сеп 2007 Мнения: 116 Местожителство: София, Благоевград
|
Пуснато на: Чет Окт 29, 2009 23:52 Заглавие: |
|
|
| Все си мисля че ако свалиш предните 2 седалки ще откриеш едни жици дето отиват на някъде..... с един поялник ако пробваш да ги запоиш за седалката ще видиш как лампата ше спре да свети проблема е в пиропатрона и връзката към него....... Може и друг да е проблема де.... аз така съм оправил таман 3 автомобила. |
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 30, 2009 1:21 Заглавие: |
|
|
| Лично аз не препоръчвам самоинициативни ремонти по тази система. Може да стане, може и да не се получи. Доколкото знам, пиропатроните се сменят на определено време-няколко години. По-лошото е, че може един единствен път да се наложи задействане(не дай Боже!) и точно тогава да не сработи. Нататък да не обяснявам... |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 30, 2009 9:02 Заглавие: |
|
|
Откакто си купил колата ли е така? Втора употреба?
За тази не знам, но за други марки това става при гръмнали пиропатрони на еърбеците. Поради катастрофа. Автомобилът се пудри и продава. А ти си мислиш че нещо ще ти запази живота в случай на нужда. Гадно, но такива са родните автотърговци. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 30, 2009 13:19 Заглавие: |
|
|
Достатъчно е само веднъж да дадеш на контакт при свален волан,т.е. възд. възглавница,компютърът я търси,но не я намира,записва грешка и светва лампата,която се гаси само със сервизен компютър.  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
Tigar Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 30, 2009 21:47 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
на колегата дето е пипал аирбега с поялника май не му е известно че пиропатрона му трябва малко напрежение и гърми така че за поялници забравете има кабелни обувки за тази работа.
Трябва да проверя къде му е диагностичнат букса на този модел може и да ти свърша работа.Лам(б)пата светва ли като дадеш контакт и изгасва и после започва пак да свети?.Ако постоянно свети след контакт може и да е централата на аибега. _________________ чистене на грешки на автомобили европейско производство, и автоелектроника. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 31, 2009 0:57 Заглавие: |
|
|
| Ако колата е имала отворена гайда (airbag), съответното ЕКУ е записало това в паметта си и лампата ще свети докато не се оправи airbag-a и не се ресетне ЕКУ-то му. |
|
|
 |
abada07 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 17:46 Заглавие: Лампа на air bag - Хюндай Лантра |
|
|
Пичове страхотни сте,
Благодаря на всички,които отделиха време да си дадат мнението по моя проблем.Наистина като дам на контакт лампата на таблото започва да премигва и след това свети постоянно.И аз видях тези кабелни обувки под седалките и разбрах с питане,че са за air bag но няма къде да ги свържа.И така като сумирах всички мнения май везните се накланят към автосервиз Виликар-София.Кажете мнение за тях...
Много е приятно някой да е съпричастен към проблема ти-независимо колко е голям.
БЛАГОДАРЯ ВИ !!! |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 17:53 Заглавие: |
|
|
Тук са писали за тях  |
|