Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Постоянно светещ знак на таблото на Хюндай

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
abada07
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Окт 29, 2009 17:33    Заглавие: Постоянно светещ знак на таблото на Хюндай Отговорете с цитат

Здравейте,
Карам Хюндай Лантра-98г. 1.6 16V.Постоянно ми свети на таблото знака с въздушните възглавници.В кой сервиз ще ме посъветвате да отида в София за да ми свършат работа,щото не всички разполагат с необходимата техника.
Благодаря...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Чет Окт 29, 2009 18:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз съм за Юве. Но е с предварително записване.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
tito_trifonov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София, Благоевград

МнениеПуснато на: Чет Окт 29, 2009 23:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Все си мисля че ако свалиш предните 2 седалки ще откриеш едни жици дето отиват на някъде..... с един поялник ако пробваш да ги запоиш за седалката ще видиш как лампата ше спре да свети проблема е в пиропатрона и връзката към него....... Може и друг да е проблема де.... аз така съм оправил таман 3 автомобила.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла MSN Messenger
emil74
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 30, 2009 1:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Лично аз не препоръчвам самоинициативни ремонти по тази система. Може да стане, може и да не се получи. Доколкото знам, пиропатроните се сменят на определено време-няколко години. По-лошото е, че може един единствен път да се наложи задействане(не дай Боже!) и точно тогава да не сработи. Нататък да не обяснявам...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пет Окт 30, 2009 9:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Откакто си купил колата ли е така? Втора употреба?

За тази не знам, но за други марки това става при гръмнали пиропатрони на еърбеците. Поради катастрофа. Автомобилът се пудри и продава. А ти си мислиш че нещо ще ти запази живота в случай на нужда. Гадно, но такива са родните автотърговци.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Ангел
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пет Окт 30, 2009 13:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Достатъчно е само веднъж да дадеш на контакт при свален волан,т.е. възд. възглавница,компютърът я търси,но не я намира,записва грешка и светва лампата,която се гаси само със сервизен компютър. Idea
Tigar
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Selo SF

МнениеПуснато на: Пет Окт 30, 2009 21:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте,
на колегата дето е пипал аирбега с поялника май не му е известно че пиропатрона му трябва малко напрежение и гърми така че за поялници забравете има кабелни обувки за тази работа.
Трябва да проверя къде му е диагностичнат букса на този модел може и да ти свърша работа.Лам(б)пата светва ли като дадеш контакт и изгасва и после започва пак да свети?.Ако постоянно свети след контакт може и да е централата на аибега.
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Съб Окт 31, 2009 0:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако колата е имала отворена гайда (airbag), съответното ЕКУ е записало това в паметта си и лампата ще свети докато не се оправи airbag-a и не се ресетне ЕКУ-то му.
Върнете се в началото
abada07
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Ное 02, 2009 17:46    Заглавие: Лампа на air bag - Хюндай Лантра Отговорете с цитат

Пичове страхотни сте,
Благодаря на всички,които отделиха време да си дадат мнението по моя проблем.Наистина като дам на контакт лампата на таблото започва да премигва и след това свети постоянно.И аз видях тези кабелни обувки под седалките и разбрах с питане,че са за air bag но няма къде да ги свържа.И така като сумирах всички мнения май везните се накланят към автосервиз Виликар-София.Кажете мнение за тях...
Много е приятно някой да е съпричастен към проблема ти-независимо колко е голям.
БЛАГОДАРЯ ВИ !!!
Върнете се в началото
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Пон Ное 02, 2009 17:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Тук са писали за тях Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети