| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
martinmarinov Нов потребител

Регистриран на: 30 Окт 2009 Мнения: 6 Местожителство: Edinburgh, UK
|
Пуснато на: Пет Окт 30, 2009 23:10 Заглавие: |
|
|
Ох, значи Ами примерно за 10-на лева дали ще стане номера със сменянето на стандарта.
Аз не съм от София, а от Враца, така че просто питам дали някой ТВ техник който никога не е виждал такова ще се справи И същевременно кой модел ще го улесни него (и мене) най много.
(иначе необходимите чарколяци мога да ги купя по eBay от тук) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
petromaniq66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 30, 2009 23:23 Заглавие: |
|
|
| martinmarinov, мисля, че са стари морално (ниска резолюция на дисплея, сравнително висока консумация, която в спецификацията не се споменава). Не си струва - една китайска MP4+TV сигурно е къде - къде... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Окт 30, 2009 23:34 Заглавие: |
|
|
Да, може и да си прав, колега. Но пък ако за 20-тина лева си подкарам едно телевизорче дето ще издържа да слушам новините като не съм си у нас (дори на 2 - 3 инчов дисплей) пак е нещо. Пък и TV DX-ing на места където и лаптопа не мога да си взема звучи привлекателно за тази цена (въпреки че TV DX-ing ще мога и без звук да правя...)
P.S. А някой да има идея за multi band телевизорчето (клик) с "Colour System: PAL TV System: B/G, H I/I Channel: CCIR /ITALY /UK /IR" дали ще тръгне в БГ? |
|
|
 |
petromaniq66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 30, 2009 23:39 Заглавие: |
|
|
Цветовете ще излязат - за говора ще иска доработване.Частите в България са къде по - евтини,Остава да си намериш приятелче да ти го поправи за 10 лв. (защото с тези размери си е чиста " гинекология")  |
|
|
 |
rumen va4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 31, 2009 21:01 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Ох, значи Ами примерно за 10-на лева дали ще стане номера със сменянето на стандарта. |
Абе ти подиграваш ли се? На такива като тебе директно им показвам къде е вратата! Ти днес за каква надница работиш? И за колко трябва да работим ние? _________________ Skype: r_va4ev |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Окт 31, 2009 21:18 Заглавие: |
|
|
Ясно, значи в този форум всеки се прави на интересен... Интрига да има.
Погледнете от другата страна - страната на потребителя. И понеже като гледам ви е трудно, ще се опитам да ви го обясня с пример. Купувате си стара кола за 300 лв, която не работи. Ако за да я накарате да работи се налага да дадете още 1000 лв, защо просто не си купите работеща за 800 лв? Тук е същото. Аз просто питам. Ако не знаете как вървят поправките на колите е по-добре да питате първо, нали? Пределно ми е ясно че всеки труд е повече от ценен, но цената му се определя от сложността на задачата а аз като не знам сложността на задачата, как да преценя колко струва труда като вместо да кажете с 2 думи само се заяждате?!?
Благодаря на тези, които поне ми казаха нещо. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 31, 2009 21:20 Заглавие: |
|
|
Я па тоо-Как за колко...той си е казал-за 10лв пита да му се направи та общо за 20лв да гледа Шветен телевизор.
Което само показва че Ганю си е Ганю и манталитета ни не може да се промени и след 100 годин-и в България и отвъд ламанша и отвъд океана.Тъпчи бачо мускалите със елцеде телевизори,затъквай под пояса яко елцеде телевизори и тука като дойдеш ще "удариш мандрата".Сушай кво ти говора.
Тука бачо е мизерия и бедност,глад мори добитъкът и ние майсторите направо разгрибаме за тебе.Кат слизаш от самолетят ние майсторите най-официозно и чравен килим щи разстелем и дисагите ще ти вземем.
И телевизорите ще ти преправим.Не по десет лева.
По един лев.
Даже по два за лев.
И един бакшиш.
P.S.
| Цитат: | | И понеже като гледам ви е трудно |
Въобще не ни е "трудно".Още на първа страница Пампоров ти каза нещо.При това няколко пъти.Сега че ти не можеш да го вденеш/или просто не ти уйдисва-проблема си е твой. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|