| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 31, 2009 20:10 Заглавие: |
|
|
Човека вероятно се притеснява да не го изпревари някой и да му открадне бизнес-идеята. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Нед Ное 01, 2009 22:08 Заглавие: |
|
|
Защо ли си мисля, че тук ще получаваш по- скоро некомпетентни отговори!? Защо ли?- защото тези, които знаят- няма да ти отговорят /сещай се защо!/, а тези които искат да ти помогнат- не знаят!
Просто ти трябва независим консултант!!! Не си губи времето!  |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 01, 2009 22:33 Заглавие: |
|
|
| helios написа: | | ..Просто ти трябва независим консултант!!! |
Може ли по-детайлно, стъпково да опишеш КАК да доверя експлоатацията на 10-20 иляди....?
...вместо сам да се разходя по магазините и да си направя справка относно конкуренцията  |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Нед Ное 01, 2009 22:54 Заглавие: |
|
|
"вместо сам да се разходя по магазините и да си направя справка относно конкуренцията"...
Ще си направиш "справка" относно крайните цени!!! И какво от това?! А, от къде ги взима /еди кой си търговец/, на каква цена, при какви условия, ментета, не- ментета... За това- кой ще те светне?! И при положение, че става дума за много стотици "нещица"?! Я, заеби!
От всеки- търговец не става! От мен- изобщо!... Някои тръгват от "една ябълка", и стават милионери, ама аз мога и по обратния ред!
Шариш малко парички, където трябва и...може пък и да се получи!!! |
|
|
 |
expozito Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 01, 2009 23:35 Заглавие: |
|
|
Ясно. Благодаря на всички отзовали в темата! Ясно ми е че въпроса е много комплексен и зависи от много неща. Исках просто да се консултирам с колкото се може повече опитни хора. Мисля че ще се справя. Целта ми е малко след нова година магазина да работи. Тези 2 месеца ще са решаващи, но ще работя за целта. Никога не съм бил търговец но, съм работил на високи позиции в часния сектор и се надявам натрупания опит да ми е от полза. Човек ако не рискува няма начин да спечели.
Когато отворя ще пиша и ще си направя малко реклама  |
|
|
 |
|