|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 04, 2009 19:50 Заглавие: Странен проблем със Vodafone 255 |
|
|
Koлеги,до днеска телефончето си работеше перфе.Одве като се прибрах беше угаснал,заредих го и като го пускам ми изписа "Заключен SIM",при положение ,че нямам пин код.ТЕлефона го купих с програма на мтел,картат вътре си е емтелска,та се чудя от къде да го изкопая тоя код и защо прави така.
П._-Като ми изпише тва съобщение,отдолу излиза курсорчето за писане но каквото и да натисна нищо не се получава т.е нито излиза на екрана нито има ефект.
Идеи? _________________ Може и да бъркам..... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ba4oKiRo Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 04, 2009 22:16 Заглавие: |
|
|
| Блокиран, обикновено след поставяне на Сим карта от друг оператор и 3 пъти вкаран грешен код за разкодиране. Ще кажеш - невъзможно , но обикновенно така се блокират, друг варянт е срив в софтуера в резултат на паднала батерия , което не ми се вярва , все пак провери имей номера дали съвпада с този на стикера: *#06#. |
|
|
 |
Ba4oKiRo Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 05, 2009 21:00 Заглавие: |
|
|
@showMANiak
Разблокирането и разкодиране едновременно става в сервиз за около 10 лв.предполагам /поне при мен е такава цената/.След което ще може да ползвате апарата с всякаква Сим карта .
Успех. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|