| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
valentinos_87 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 05, 2009 21:51 Заглавие: Mixer Behringer DJX 750 Слаб бас |
|
|
Здравейте имам такъв пулт и изкарва много слаб бас,преди на стария ми пулт (Електрон) изкарваше много по-голям бас,направо ще рзрцепи колоните,а с Behringera баса е много слаб и нейска да свири както трябва а е свързан със същото стъпало и колони!Мисълта ми е ако има някакъв вариант да се смени нещо по пулта да се усили нивото на баса(нещо потенциометър или съпротивление някво незнам),ако някой знае да помага!!!Мерси |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Чет Ное 05, 2009 22:05 Заглавие: Re: Mixer Behringer DJX 750 Слаб бас |
|
|
По добре го сменяй! Не е най-добрия избор. Ако изкопаеш схема може и да се измисли нещо п.п. да не си го пуснах на грамофонния вход ? Не е ли в гаранция?! _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Ное 05, 2009 23:20 Заглавие: Re: Mixer Behringer DJX 750 Слаб бас |
|
|
| Пуснат си е където трябва и си свири добре но като усиля баса докрай няма толкова бас,не свири както трябва да е! |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Чет Ное 05, 2009 23:23 Заглавие: Re: Mixer Behringer DJX 750 Слаб бас |
|
|
Да не би да са му много дълбоки корекциите т.е. да повдигат много ниско, а колоните те ти да не могат да ги изкарат тия ниски ? _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 06, 2009 9:44 Заглавие: |
|
|
Като го сравнявам с DJX700, освен по цвета, друга разлика не виждам. А ето схемата на DJX700. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Ное 07, 2009 12:53 Заглавие: Re: Mixer Behringer DJX 750 Слаб бас |
|
|
| Към стъпалото и колоните си свързах пулт Pioneer и да ти кажа колконите щяха да се разкъртат,Изкараха много як бас (колоните са ми Oberton S125 по 500 вата едната),Просто пилта не си съответства с колконите и не може да изкара тоя бас! |
|
|
 |
|