Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос за Моно Усилвател от Респром... A210K
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
1k0
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 08, 2009 21:48    Заглавие: Въпрос за Моно Усилвател от Респром... A210K Отговорете с цитат

Еми какво да ви кажа свалих го с потенциометъра.Свързах го с Универсално зарядно има 3V, 4.5V, 7.5V, 9V, 12V и в нас го пуснах на 12V и трагна без проблем ..... Отидехме в един приятел да запоим краченцата на Задярното и едни неща други и сега като го пусна и не иска да трагне ..само се чува едно бучене, жужене и нищо друго като увелича на потенциометъра пак нищо ... Моля ви дайте някви идей ???? Embarassed НОВ СЪМ ВТОЗИ ЗАНАЯД

Exclamation Arrow Пиши грамотно Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Yassen
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Ное 08, 2009 21:56    Заглавие: Re: Въпрос за Моно Усилвател от Респром... A210K Отговорете с цитат

1k0 написа:
..НОВ СЪМ ВТОЗИ ЗАНАЯД

Пише се ЗАНАЯТ Idea А всеки един ЗАНАЯТ започва с четене и грамотно писане. Прави лошо впечатление. Много неща може да си объркал, не съм гадател. Обясни по-подробно.. какво къде и как си вързал... какво е станало.. и т.н.
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Нед Ное 08, 2009 22:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Заеми се с нещо друго.Този усилвател се е пренесъл във вечните ловни полета Twisted Evil И друг път не ползвай такива "адаптери" за захранване на усилватели!Вземи му измери напрежебнието на изхода ,когато е в позиция 12V и ще разбереш какво имам пред вид!
Ако все още си в 4-5 клас,вземи да си четеш по-често граматиката,а и другите учебници,че нещо ме дразни правописа ти Twisted Evil

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
1k0
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 08, 2009 22:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Еми какво да обеснявам .... те са 2бели кабелчета те са говорител има 2..единят е жълт той е токов и е + и до него има син той пак е токов и е - всичко сам си свързал много добре и за сигнала сам си запоил 1 кабел ... всичко точно и ясно но преди това Унисервално Зарядно отзад имаше една букса и Дедо ми я загубил и не му трябваше и аз го зех че на мен ми трябва точно 12V и аз като нямам буксата .. реших да я отпоя и на местото на буксата да турна един кабел и като го запоих и от тогава не иска да трагне ....а аз мисля че нее от това ..смисал защото като го пусна и бучи ..демек влиза тон ... ????
Върнете се в началото
radev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Нед Ное 08, 2009 22:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Тъй,тъй добре си я подкарал,като насъбереш малко части Wink ще ти стане ясно,кое как е.Успех и няма да се плашиш. Smile
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
vladi46
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Ное 09, 2009 2:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Ясно! Ако искаш да свири, търси кой да ти го оправи и това е!
Колкото и съвети да ти дадем тук, все няма да бъдат достатъчни.
eler
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Раднево

МнениеПуснато на: Пон Ное 09, 2009 14:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Като не разбираш нищо де си тръгнал да се ровиш... Вземи почети малко за електрониката, без определени знания нищо няма да напривиш. Ама почни първо от буквара.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Пон Ное 09, 2009 18:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Чакайте бе,хора!Май аз съм за....,че я подкарах с този тон Evil or Very Mad Човекът има мерак да се научи,ама късно пита!Виж сега,този изправител може на първо време само ядове да ти носи!Това стъпало,дето вече бръмчи не бръмчи от хубаво,а заради това,че си го опекъл.Причините може да са две или три,но всичко се свежда до захранването.Ако искаш да го подкараш пак-сменяш интегралата-А210.Може би вече е трудно откриваема,но мога да ти помогна,ако не намериш.Въпросът е дали си струва Idea Според мен има тук една темичка за ТА 8210-разгледай я добре и се заеми с това.Много по-лесно тръгва,по-добре свири и е по-надеждно от към изцепки.А при теб такива ще има още Twisted Evil Важното е да не се отчайваш и да не те е срам да питаш Exclamation Ама и като ти се каже нещо-да го поемаш,защото само наготово не става.Ако решиш да ме послушаш за ТА 8210-обади се,мога да ти помогна с платка например Laughing
Оппааааа....Темата за 8210 е тук: http://bgaudioclub.org/forum/viewtopic.php?t=10754&sid=547ccaf6694dc368c6724e3c69229372

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
1k0
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Ное 09, 2009 18:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Искъм да кажа че имам голям мерак и букварът ми нее много беден..а по темата ..аз си го орпавих сложих оригиналният трансформатор от респрома и един приятел ми зе стабилизатор, че оригиналният без да искам го счупих ...свързахме всчико запоихме....и заработи само не сам го пробвал с сигнал от компютър ...сега ще го пробвам и ще пиша пак Exclamation Exclamation Exclamation Cool

EDIT: Всичко работи на 6... и мерси на всички колеги за помоща Smile
Върнете се в началото
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Ное 10, 2009 13:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Брей ,още един "колега" се извъди ,машалла ! Laughing
И на техниците ,че и на българистите най вече ,правописа му е "безукорен "!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети